2022 12 23

Salafist Abou Ousayd: ‘Iemand “vrolijk kerstfeest” wensen, is erger dan moord, overspel, alcohol drinken of gokken’

Buitenlanddec 23 2022, 16:20
Het is onaanvaardbaar dat Abou Ousayd beweert dat het wensen van een vrolijk kerstfeest erger is dan moord, overspel, alcohol drinken of gokken. Dit laat zien dat hij helemaal niks heeft met de westerse cultuur en dat hij geen respect heeft voor de tradities en waarden die wij koesteren. Als zulke mensen over een dubbel paspoort beschikken dan moet je ze het land uitzetten. Deze mensen gaan nooit integreren.

Salafist Abou Ousayd: ‘Saying “Merry Christmas” Is Worse than Congratulating a Person for Murder, Adultery, Drinking, Gambling…’ (‘Iemand “vrolijk kerstfeest”wensen, is erger dan moord, overspel, alcohol drinken of gokken…’) Tot daar de islamitische verdraagzaamheid….

329
Reply
Het is duidelijk dat het salafisme geen plaats heeft in de westerse wereld en dat de ideologie van Abou Ousayd niet werkt in een samenleving waarbij respect en tolerantie voor andere culturen en overtuigingen belangrijke waarden zijn. Als westerlingen mogen wij niet verdraagzaam zijn voor zulke idiote denkbeelden. Deze islamitische tribale gedachten moeten wij actief blijven bestrijden. Compleet intolerant die religieuze extremisten. Vertegenwoordigt hij alle moslims? Gelukkig niet. Veel moslims kotsen op zulke idioten.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Het is pijnlijk om te zien hoe onze eigen waarden en tradities worden aangevallen en hoe we ons steeds verder moeten aanpassen aan andere culturen en ideologieën. We mogen de Kerstmarkt al niet meer Kerstmarkt noemen, maar moeten het "winterpret" noemen, terwijl Ramadan nog steeds Ramadan is en geen "bezinning". Dit is onacceptabel en we moeten ons verzetten tegen dergelijke aanvallen op onze eigen cultuur en waarden. Het is belangrijk om te blijven vechten voor onze vrijheid en onze rechten, en om te blijven opkomen voor onze eigen waarden en tradities.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten