Schokkende militaire memo stelt: Coronavirus bewust ontwikkeld door samenwerking Amerikaanse en Chinese wetenschappers

Schokkende militaire memo stelt: Coronavirus bewust ontwikkeld door samenwerking Amerikaanse en Chinese wetenschappers

Het is zover. Eindelijk komt er meer informatie naar buiten over het ontstaan van het nieuwe coronavirus dat de wereld al twee jaar lang gegijzeld houdt. Want uit gelekte militaire documenten uit Amerika blijkt dat het Pentagon en onderzoeksarm DARPA ervan overtuigd zijn (lees: weten) dat het virus willens en wetens ontwikkeld is in een laboratorium in Wuhan. Dat zegt de man die door het Pentagon is aangewezen om onderzoek te doen naar het ontstaan van het virus in een geheime memo die is uitgelekt: marinier majoor Joseph Murphy.

Uit onderzoek van de majoor - die dat gedaan heeft voor de inspecteur generaal van het Amerikaanse ministerie van Defensie - blijkt dat het Amerikaanse EcoHealth Alliance (EcoHealth) in 2018 een voorstel indiende, samen met het Wuhan Institute of Virology (WIV), bij DARPA om fondsen te werven voor onderzoek naar SARS-CoVs. Dit voorstel behelsde ook een programma dat DEFUSE werd genoemd. Het doel: een nieuwe SARS-CoV spike eiwitten ontwikkelen om vleermuizen te immuniseren tegen het chemerisch virus.

Schokkende militaire memo stelt: Coronavirus bewust ontwikkeld door samenwerking Amerikaanse en Chinese wetenschappers

DARPA weigerde in te gaan op het voorstel, aldus de majoor, omdat het totaal onverantwoord was. De kans dat het zou misgaan was veel te groot omdat het virus bewust zo gemaakt zou worden dat het ook kon overgaan op mensen. DARPA wil daar niets mee van doen hebben. En dat zegt wat, want DARPA staat zo ongeveer open voor álles.

Anthony Fauci

Hoe dan ook, DARPA ging er niet op in omdat het in strijd was met de Amerikaanse wet. Die verbiedt namelijk dit soort onderzoeken (het veranderen van virussen in dieren om ze toepasbaar te maken op mensen), omdat het levensgevaarlijk is.

Schokkende militaire memo stelt: Coronavirus bewust ontwikkeld door samenwerking Amerikaanse en Chinese wetenschappers
August 13, 2021 Memo to Department of Defense Inspector General. CREDIT: Screenshot/Project Veritas

Maar het Nationaal Institute of Health en het National Institute for Allergy and Infectious Diseases leek het wel fantastisch leuk. Fauci, schrijft de majoor, "ging er, zoals bekend, wél op in." Het NIAID is de organisatie van Anthony Fauci. Dat is dus de man die Amerikanen al jaren vertelt dat ze zich moeten laten inenten met de coronavaccins en die steeds weer pleit voor harde maatregelen zoals lockdowns. De man die Amerikanen zogenaamd zou moeten beschermen is volgens majoor Murphy mede-verantwoordelijk voor de ontwikkeling van dit nieuwe coronavirus.

Let wel, Fauci heeft onder ede - toen hij ondervraagd werd door Congresleden - ontkend dat hij hierbij betrokken was. Volgens het Amerikaanse leger is dat dus een leugen. En dat niet alleen, maar dat was ook nog eens "bekend" achter de schermen.

Een gecreëerd virus

En ja, dat had resultaat. Want volgens majoor Murphy is wat wij steevast SARS-CoV2 noemen (maar hij: SARS-CoV-WIV, waarbij WIV staat voor Wuhan Institute of Virology) een "synthetisch spike eiwitten-chimera ontworpen om zich te hechten aan menselijke ACE2-receptoren." Vervolgens was het ingebracht bij een vleermuis. De bedoeling was dan dat er een vaccin ontwikkeld werd dat hier actief iets aan kon doen.

Schokkende militaire memo stelt: Coronavirus bewust ontwikkeld door samenwerking Amerikaanse en Chinese wetenschappers

"Maar het virus verspreidde zich razendsnel omdat het aerosolized was (verneveld), zodat het effectiever vleermuizen kon besmetten in de grot," aldus Murphy. Met andere woorden, het virus was zo aangepast dat het zich door de lucht kon verplaatsen, want zo konden er meer dieren besmet worden. Voor onderzoek.

Alleen was er een klein probleempje. "Het was nog niet klaar om vleermuizen te besmetten, wat de reden is dat het erop lijkt dat het virus vleermuizen [inderdaad] niet besmet. De reden dat de ziekte zo verwarrend is, is dat het minder een virus is dan dat het gecreëerde spike eiwitten zij die meeliften op een quasi-soorten zwerm."

Vervolgens stelt hij ook nog even dat ze willens en wetens het virus zo gevaarlijk mogelijk aan het maken waren.

Ivermectine en Hydroxychloriquine

Het is godsgruwelijk misselijk. Maar oh jongens, er is nog meer. Want uit de documenten blijkt óók dat er al heel vroeg - tijdens het onderzoek - duidelijk werd dat er meerdere potentiële behandelingen waren... waaronder Ivermectine en Hydroxychloriquine.

Dat zijn de twee medicijnen die in het verleden op grote schaal gebruikt werden, maar die tijdens de pandemie opeens weggezet werden als "extreem gevaarlijk" vanwege bijwerkingen. Bij Ivermectine hadden ze het plots zelfs over een "paardenmedicijn."

Schokkende militaire memo stelt: Coronavirus bewust ontwikkeld door samenwerking Amerikaanse en Chinese wetenschappers

De vaccins werken niet goed

Ongelooflijk genoeg schrijft majoor Murphy ook het één en ander over de vaccins. "De gen-gecodeerde of ‘mRNA’-vaccins werken slecht omdat ze synthetische replica's zijn van de reeds synthetische SARSr-CoV-WIV synthetische spike-eiwitten en geen andere epitopen bezitten," aldus de majoor. "Het mRNA instrueert de cellen om synthetische kopieën van het SARSr-CoV-WIV synthetische spike-eiwit rechtstreeks in de bloedbaan te produceren, waar ze zich verspreiden en dezelfde ACE2-immuunstorm produceren als het recombinante vaccin."

"Veel artsen in het land hebben vastgesteld dat de symptomen van vaccinreacties de symptomen van de ziekte weerspiegelen, wat overeenkomt met de vergelijkbare synthetische aard en functie van de respectieve spike-eiwitten. De ontvanger van het vaccin heeft geen verdediging tegen het binnendringen van de bloedbaan, maar zijn neus beschermt hem tegen de quasispecies van het recombinante spike-eiwit tijdens 'natuurlijke infectie' (beter genoemd als aerosol-inoculatie)."

Schokkende militaire memo stelt: Coronavirus bewust ontwikkeld door samenwerking Amerikaanse en Chinese wetenschappers

Congres eist onderzoek

Het Amerikaanse Congres wil nu onderzoek doen naar de memo en de betrokkenheid van Fauci bij de ontwikkeling van het virus. Daartoe willen Congresleden onder meer majoor Murphy oproepen om te getuigen. Onder ede.

Belangrijk: Big Tech en overheden willen er ten koste van alles voor zorgen dat dit soort informatie niet bekend wordt. Wij nemen een risico door het online te zetten, maar dat doen we bewust. Het is namelijk van het grootste belang dat iedereen weet wat dit virus is, hoe het ontstaan is, en waar het vandaan komt. Maar daarom hebben we jullie hulp meer dan ooit nodig: steun ons en ons werk door een (kleine) donatie op BackMe. Dat kan maandelijks of eenmalig. Doneer nu en help DDS in de lucht te blijven én meer van dit soort belangwekkende artikelen te plaatsen, buiten de censuur van Big Tech, Big Government én de Mainstream Media om.

Lees de memo zelf

Het hele memo van de majoor kan hier gelezen worden. Doe dat. Neem er de tijd voor. Want wat hier gebeurd is, als Maj. Murphy gelijk heeft, is absoluut schandalig. Misdadig. Alle idioten die hieraan meegewerkt hebben moeten ter verantwoording worden geroepen. Want ze hebben willens en wetens het risico genomen om deze situatie te veroorzaken - een situatie die niet alleen in de dood van grote aantallen mensen heeft gezorgd, maar ook nog eens voor enorme psychologische en economische schade.

Kunnen we er 100% zeker van zijn dat alles wat majoor Murphy schrijft klopt? Nou, misschien niet. Maar het is buitengewoon opvallend dat er geen pushback is geweest, dat hij niet zwart is gemaakt nadat deze memo bekend werd, en de media alleen maar hopen dat niemand erover spreekt. En wat deze memo minstens bewijst is dat er achter de schermen, op de hoogste niveaus, gesproken werd over deze onderwerpen, dat deze uitspraken gedaan werden... terwijl mensen die dat toen durfden op te schrijven als speculatie overal geband werden én weggezet werden als complotwappies.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel, Rutte moet weer naar de Kamer komen voor sms'jesgate

De oppositie is woest nu Rutte weer de Kamer heeft voorgelogen. In een goed functionerende democratie kost het fout informere...

Geert Wilders heeft gelijk Nederland transformeert naar immigratieland

De Nederlandse bevolking is sinds 2017 gegroeid. Als je de cijfers van het CBS bekijkt zie je dat het aantal mensen met Neder...

President Joe Biden: ''VS bereid om met geweld Taiwan te verdedigen tegen Chinese invasie''

Als China het in haar hoofd haalt om Taiwan te veroveren dan zal de Verenigde Staten Taiwan verdedigen tegen deze Chinese agr...

Premier Rutte schoffeert veteranen Indië-oorlog nóg een keer: 'De term Bersiap zet ik tussen aanhalingstekens'

De Tweede Kamer spreekt vandaag met veteranenplatforms, herdenkingscomités, andere experts en Bersiap-ontkenners over de meer...

Rechtszaak over blokkade Russia Today: 'We zijn geen fans, maar dit raakt de democratische rechtsstaat'

Internetproviders, de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ), het Persvrijheidsfonds en burgerrechtenorganisatie Bits...

Staatssecretaris Hans Vijlbrief (D66) schoffeert Groningse aardbevingsslachtoffers en Tweede Kamer

Staatssecretaris Hans Vijlbrief (D66) heeft de Tweede Kamer niet ingelicht over de problemen met de subsidie voor Groningse a...

Liquidatie Rotterdam-Feijenoord in de straat van DDS reporter Kenneth Steffers

In de straat van onze reporter Kenneth Steffers heeft vannacht een liquidatie plaatsgevonden. Steffers was erbij. ''Ik dacht...

Geen krapte op arbeidsmarkt voor 55-plussers: 'Wij komen nog steeds niet aan de bak'

Momenteel staan er 133 vacatures open per 100 werklozen. Overal hoor je dat er een gigantische krapte op de arbeidsmarkt is,...

Vitens weigert drinkwateraanvragen: 'vraag neemt komende jaren te snel toe'

Waterbedrijf Vitens heeft voor het eerst drinkwateraanvragen van bedrijven moeten weigeren. Vitens-directeur Jelle Hannema ze...

De Tweede Kamer spuugt op de Indische gemeenschap door Bersiap-ontkenners uit te nodigen

Oikofobie is diep geworteld in de Tweede Kamer. Anders nodig je niet twee notoire Bersiap-ontkenners uit voor een hoorzitting...

Lees meer

Net binnen

Ministerie van Volksgezondheid neemt lekker de tijd: twee jaar na eerste coronagolf nog steeds geen openheid

Iedereen wilde natuurlijk weten hoe er binnen de overheid is gecommuniceerd over de coronacrisis en de aanpak ervan. Maar twe...

Staatssecretaris Hans Vijlbrief (D66) schoffeert Groningse aardbevingsslachtoffers en Tweede Kamer

Staatssecretaris Hans Vijlbrief (D66) heeft de Tweede Kamer niet ingelicht over de problemen met de subsidie voor Groningse a...

Rechtszaak over blokkade Russia Today: 'We zijn geen fans, maar dit raakt de democratische rechtsstaat'

Internetproviders, de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ), het Persvrijheidsfonds en burgerrechtenorganisatie Bits...

Geen krapte op arbeidsmarkt voor 55-plussers: 'Wij komen nog steeds niet aan de bak'

Momenteel staan er 133 vacatures open per 100 werklozen. Overal hoor je dat er een gigantische krapte op de arbeidsmarkt is,...

Liquidatie Rotterdam-Feijenoord in de straat van DDS reporter Kenneth Steffers

In de straat van onze reporter Kenneth Steffers heeft vannacht een liquidatie plaatsgevonden. Steffers was erbij. ''Ik dacht...

Lees meer