Zelenski waarschuwt Amerikanen: “de VS moet straks, net als ons, hun zonen en dochters naar het front sturen!”

Zelenski waarschuwt Amerikanen: “de VS moet straks, net als ons, hun zonen en dochters naar het front sturen!”

Buitenlandmaa 01, 20:00
Oekraïense president Zelenski beantwoord de vraag van een Amerikaanse Journalist waarin de journalist in kwestie stelt dat volgens peilingen een groeiend aantal Amerikanen er van overtuigd is dat de steun aan Oekraïne onderhand een beetje veel van het goede is. Zelenski grijpt de vraag aan om nog de boel nog verder op te hitsen. “de VS moet straks, net als ons, hun zonen en dochters naar het front sturen!” Aldus Zelenski.
De Oekraïense president bedankt in eerste instantie de Amerikaanse bevolking voor de steun aan Oekraïne. Ook bedankt hij het Amerikaanse congres, de media en de Amerikaanse president Joe Biden. Daarnaast vervolgt Zelenski zijn verhaal door vooral de schuld neer te leggen bij politici die twijfelen aan de steun voor Oekraïne. Als zij hun mening niet veranderen en ons niet begrijpen dan zal NATO uiteindelijk ook verzwakken en verliest NATO de steun van miljoenen mensen uit Oekraïne waaronder ook miljoenen kinderen. “Zijn Amerikaanse kinderen anders dan onze kinderen?”
Daarmee zet Zelenski voornamelijk weer de toon door in te spelen op de emotie en wij in het westen gaan maar wat graag mee in het narratief van Zelenski, met Mark Rutte en de oorlogshitsers van D66 voorop. Ook schuift Zelenski een eventuele 3e wereldoorlog in de schoenen van politici die het wel een beetje gehad hebben met de onvoorwaardelijke steun de oorlog in Oekraïne.
Het meest bizarre is nog dat Zelenski aangeeft dat als Oekraïne de oorlog verliest Putin daarna ook de Baltische staten gaat binnen vallen en dat ook de Amerikaanse zonen en dochters naar het front worden gestuurd.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten