chris van der ende voorverkoop poster

Hart voor Humor komt met alternatieve Oudejaarsconference 2023!

Cultuuraug 09 2023, 11:00
Na het succes van de alternatieve oudejaarsconference in 2022 is Hart voor Humor terug. Chris van der Ende, de scherpe comedian bekend van Hart voor Humor, zal het publiek dit jaar trakteren op een nieuwe oudejaarsconference. De opnames vinden plaats op 14 en 15 december in Carré (café) Weltschmerz, gevestigd in SchipholRijk (Omgeving Amsterdam).
De vorige editie trok maar liefst 65.000 kijkers, wat het team van Hart voor Humor heeft geïnspireerd voor een vervolg. In deze editie belooft Van der Ende een scherp en satirisch jaaroverzicht van 2023 te geven. Gezien de beschrijving van het evenement belooft het een rauwe voorstelling te worden, waarin politiek, samenleving en nog veel meer onderwerpen op een humoristische manier worden besproken.
Niet iedereen was echter fan van de vorige editie. NRC-columnist Bart Heijne beschreef het toen als "Hollandse haatcabaret". Met name een opmerking over Rob Jetten zorgde voor ophef. Hart voor Humor verdedigde zich door te stellen dat ze louter complimenten ontvingen en dat ze zijn opgericht om het vrije woord te verdedigen. Als het globalistische NRC geen fan is dan geldt het juist als een aanbeveling om de show te bezoeken!
Dit jaar richt de alternatieve oudejaarsconference zich op de grote gebeurtenissen en veranderingen van 2023. Van der Ende zal het onder andere hebben over de onrust in de politiek, boerenprotesten, de zogenoemde LHBT-propaganda op scholen en het klimaatdebat. De conference belooft, in de woorden van het persbericht, "een lompe Westlandse boer, verpakt in een tropische verrassing" te worden.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard begrijpen we dat de Tweede Kamerverkiezingen 2023 de belangrijkste verkiezingen van ons leven zijn. Daarom zetten we ons in om de linkse globalisten te ontmaskeren en te verslaan. Maar daar hebben we jouw hulp bij nodig! Doneer nu aan DDS, steun ons via BackMe, en strijd zij aan zij met ons in deze culturele en politieke oorlog!
Liefhebbers van ongefilterde humor kunnen zich alvast opmaken voor deze avond. Voor wie geïnteresseerd is in het bijwonen van deze avond; tickets zijn beschikbaar vanaf €15 in de voorverkoop, welke op 1 september om 18:00 start via de website van Hart voor Humor.
Voor meer informatie en ticketverkoop kunt u terecht op www.hartvoorhumor.nl/dealternatieveoudejaarsconference2023.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten