trouwen

Geschifte professor scheurt uit de bocht: 'Het huwelijk is Wit Nationalisme'

Cultuurmrt 17 , 14:00
In een recente uitspatting van academische waanzin heeft Professor Bethany Letiecq van een Amerikaanse universiteit de wereld versteld doen staan met haar claim dat het huwelijk niets minder is dan een uiting van "white supremacy" - ja, u leest het goed, dames en heren, het traditionele gezin is volgens deze geleerde gelijk aan nazisme!
Letiecq stelt dat "huwelijk fundamentalisme, net als structureel racisme, een sleutelonderdeel is van de blanke heteropatriarchale suprematie." Ze gaat verder met te beweren dat deze vorm van fundamentalisme gezien moet worden als een "verborgen mechanisme dat essentieel is voor de voortzetting en het onderhoud van familieongelijkheid in de Verenigde Staten."
Lachen is het beste medicijn tegen dit soort absurditeiten, maar we moeten niet vergeten dat deze ideeën gevaarlijk zijn. Deze marxistische professoren, met hun groteske afkeer van alles wat traditioneel en stabiel is, zetten alles op alles om de hoeksteen van onze samenleving - het huwelijk - te vernietigen. Dit verklaart de promotie van het homohuwelijk, de bewering dat monogamie "onnatuurlijk" zou zijn, en de huidige obsessie met transgender ideologieën.
Het ergste is dat deze hoogleraren hun giftige gedachtegoed overdragen aan hordes studenten, die op hun beurt deze waanzin zullen verspreiden en vorm zullen geven in de politiek. Het is tijd om wakker te worden en deze aanvallen op onze samenleving te weerstaan. Laat u niet misleiden door de zoete klanken van de progressieve sirenen - het behoud van het traditionele gezin is essentieel voor een stabiele toekomst.
Natuurlijk is dat precies waarom dit soort marxistische engnekken het huwelijk willen kapotmaken. Zij willen immers helemaal geen stabiele, mooie toekomst creëren voor de rest van de mensheid. Nee, zij willen juist chaos, onvrede, woede... een volk dat geen volk meer is maar een verzameling van losse individuen die verder geen band met elkaar heeft.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten