screen shot 2023 09 14 at 151231

LOL! ChristenUnie wordt iets van wakker: "Hé, onze campagne was veel te Woke!"

Politiekmrt 17 , 14:25
Bij de ChristenUnie hebben ze onderzocht hoe het toch kan dat de verkiezingsuitslag van de partij op 22 november afgelopen jaar toch een beetje tegenviel. De conclusie? Ze zijn tot de conclusie gekomen dat ze misschien toch wat te Woke zijn geweest. Joh, zou het?!
Hilarischer dan dit wordt het eigenlijk niet. De ChristenUnie wordt al jaren geleid door linkse gekkies die het christendom misbruiken als excuus om voor allerlei marxistische hobby's te pleiten. Gert Jan Segers was wat dat betreft uiteindelijk walgelijk, maar zijn opvolger Mirjam Bikker is zo mogelijk nu erger.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de knettergekke WOKE-agenda van de ChristenUnie en aanverwante partijen. Helaas betekent dit wel dat het kartel ons KEIHARD bestraft. Daarom zijn we afhankelijk van JOUW STEUN. Doneer aan DDS via BackMe en help ons elke dag weer het ECHTE RECHTSE GELUID te vertolken en pal te staan tegen Woke-gek-links.
Nu blijkt dat ze dit bij de CU zelf ook inzien. Een commissie van de partij die onderzoek moest doen naar de verkiezingsnederlaag heeft namelijk geconcludeerd dat de CU "te links" is geworden op belangrijke onderwerpen als "klimaat, migratie en lhbti-onderwerpen." De christelijke kiezer is daar helemaal klaar mee en is daardoor (voor een groot deel) overgestapt naar andere partijen.
Partijvoorzitter Ankie van Tatenhove besprak de resultaten van deze analyse gisteren. Zaterdag dus. Bij het congres van haar partij. "Voor een aantal kiezers zijn we deel geworden van het probleem en niet van de oplossing," legde ze daar uit. "Een deel van de kiezers ging naar links, een groter deel naar rechts."
Die kiezers zijn overgestapt naar NSC van Pieter Omtzigt én naar de SGP. Want, tja, die mensen nemen hun religie serieus en vinden het totaal belachelijk om als 'christelijke' partij voor Woke-gekte te stemmen en te pleiten, voor klimaatmarxisme, en voor immigratiemarxisme (waarmee letterlijk miljoenen niet-christenen naar ons land worden gehaald waardoor de cultuur enorm verandert).
Heel goed dat de ChristenUnie dit ook eindelijk begrijpt. Volgens Van Tatenhove gaan ze hier dan ook echt iets aan doen. Ze gaan een "fris" en "eigen" geluid laten horen. Geen links gekrakeel meer op de belangrijkste onderwerpen voor kiezers.
Alleen is het wel een beetje gek dat Bikker in de Kamer de afgelopen dagen nog steeds als een nepchristelijke GroenLinkser stond te oreren. Want die vrouw loopt over van de linkse instincten. Zolang zij er zit kan de CU écht niet gered worden.
Bij DDS zijn we KLAAR met de knettergekke WOKE-agenda van de ChristenUnie en aanverwante partijen. Helaas betekent dit wel dat het kartel ons KEIHARD bestraft. Daarom zijn we afhankelijk van JOUW STEUN. Doneer aan DDS via BackMe en help ons elke dag weer het ECHTE RECHTSE GELUID te vertolken en pal te staan tegen Woke-gek-links.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten