Komt en luister! Vandaag om 11:00 uur onze DDS X Space met... Raisa Blommestijn!

Komt en luister! Vandaag om 11:00 uur onze DDS X Space met... Raisa Blommestijn!

Vandaag om 11:00 uur hebben we weer een feestje voor onze lezers/luisteraars! Dan begint namelijk een nieuwe DDS X Space. Onze gast vandaag? Raisa Blommestijn. Jawel, we praten vandaag met de koningin van conservatief Nederland!

De X Space valt te beluisteren op onze account op X (voorheen Twitter) via deze link. Ook moet je erin kunnen komen via onderstaande tweet:

Als je erin komt en zelf een vraag hebt voor Raisa, laat dan gewoon een reactie achter in de bijbehorende chat of door toestemming te vragen om te praten. Let wel, we laten alleen mensen die we enigszins kennen aan het woord. We hebben geen zin in trollen die de boel gaat verpesten.

Hoe dan ook, komt dat zien! En als je ons geschreven interview met haar nog niet gelezen hebt, doe dat dan eerst! Ze gaf ons namelijk weer heel veel mooie pareltjes - pareltjes die ook alweer voor woede onder linkse gekkies hebben gezorgd, wat natuurlijk altijd een goed teken is.

Lees meer over:
Raisa Blommestijn X

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer