image001 73

De voordelen van een mom bag voor moeders

Economiejun 04, 15:30
Als moeder heb je vast gemerkt dat de hoeveelheid spullen die je meeneemt als je op pad gaat ontzettend toeneemt op het moment dat je met je kleintje de deur uitgaat. Van luiers en doekjes tot speelgoed en snacks, het lijkt alsof je een halve kinderkamer moet inpakken voordat je de deur uit kunt. Daarom zijn mom bags een absolute aanrader voor zowel de praktische kant als voor je eigen outfit. Waar we bij een luiertas, zoals we deze tassen ook wel noemen, vaak denken aan een saaie grote tas, is dit met de komst van de mom bags dus absoluut niet meer het geval. Omdat we toch merken dat lang niet alle ‘moeders’ ervan overtuigd zijn dat deze tassen ideaal zijn en dus ook daadwerkelijk veel voordelen ervan inzien, hebben wij ze speciaal voor je op een rijtje gezet.

Altijd alles bij de hand

Een mom bag is de ideale manier om al je benodigdheden te organiseren en binnen handbereik te hebben. Met verschillende vakken en compartimenten kun je alles netjes opbergen, zodat je nooit meer naar een verdwaalde luier hoeft te zoeken. Bovendien zijn mom bags vaak ruim genoeg om alle noodzakelijke items plus wat extra's mee te nemen, zodat je goed voorbereid bent op alle mogelijke situaties. Worden de kinderen nu wat ouder, dan kun je ook kiezen voor een shopper tas. Het voordeel van een shopper tas, is dat je ze wat eenvoudiger voor de alledaagse dingen kunt gebruiken.

Stijlvol en praktisch tegelijkertijd

Het feit dat je moeder bent, betekent niet dat je niet meer aan jezelf hoeft te denken. Sterker nog, het is juist belangrijk om voldoende tijd en ook aandacht aan jezelf te geven, zodat je er voor zorgt dat je er goed bij blijft komen. Een goede tas is daarom dus ook een absolute aanrader als je het ons vraagt! Daarnaast zijn ze ook nog eens erg praktisch. Denk aan handige waterafstotende materialen, verstelbare schouderbanden en stevige ritssluitingen die ervoor zorgen dat je spullen veilig en droog blijven, zelfs tijdens een regenbui.

Comfortabel en ergonomisch

Als moeder draag je niet alleen je kind, maar ook alle benodigdheden die daarbij horen. Een mom bag is ontworpen met jouw comfort in gedachten. Verstelbare schouderbanden zorgen ervoor dat je de tas op de juiste hoogte kunt dragen, waardoor je rug en nek minder belast worden. Daarnaast zijn veel mom bags voorzien van speciale vakken of houders voor flesjes, zodat je ze gemakkelijk kunt meenemen zonder je handen vol te hebben.

Multifunctioneel en geschikt voor alle leeftijden

Een mom bag is natuurlijk echt niet alleen voor moeders met jonge kinderen. Sterker nog, deze tassen zijn geschikt voor alle leeftijden. Veel modellen hebben extra vakken voor laptops, tablets, portemonnees en andere persoonlijke spullen die je mee wilt kunnen nemen. Hierdoor kun je je mom bag ook gebruiken als werktas of reistas wanneer je even zonder de kinderen op pad gaat. Bovendien groeit een mom bag met je mee, dus ook als je kinderen ouder worden, blijft deze tas nog steeds praktisch en functioneel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten