screen shot 2022 12 23 at 141931

Jack van Gelder weerstaat partijkarteltrollen na uitspraken over pensioensysteem: "Met je bruinrechtse familie!"

Economiedec 23 2022, 19:45
Jack van Gelder Gelder, bekend vanwege zijn jarenlange werk voor NOS Studio Sport en tegenwoordig vanwege zijn moedige en onafhankelijke uitspraken, heeft zich publiekelijk uitgesproken tegen het nieuwe pensioensysteem. Volgens hem is het "belachelijk" dat mensen die hun hele leven hebben gewerkt en een pensioen hebben opgebouwd, zonder inspraak zien hoe hun "spaarpot" wordt aangetast.
"Mensen, die heel lang hebben gewerkt en een pensioen hebben opgebouwd, hebben ooit een berekening gemaakt op welke financiële zekerheden ze na hun pensioen konden rekenen. Nu wordt zonder inspraak aan hun 'spaarpot' gekomen. Het is belachelijk dat dit allemaal zo maar kan," aldus Van Gelder.
Maar Van Gelders kritiek werd niet op sympathieke wijze ontvangen door sommige partijkarteltrollen, die hem onder meer beschuldigden van het hebben van een "bruinrechtse familie" en die keihard bleven beweren dat er inspraak was geweest omdat er in maart 2021 verkiezingen waren.
Het is echter belangrijk om te vermelden dat het pensioensysteem totaal geen deel uitmaakte van het verkiezingsdebat. Het is dan ook onjuist om te beweren dat er inspraak is geweest, aangezien het pensioensysteem nooit ter sprake is gekomen tijdens de verkiezingen.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Van Gelders opmerkingen tonen aan dat hij niet bang is om zijn mening te uiten, zelfs als dat betekent dat hij het ontvangt van beledigingen en leugens van partijkarteltrollen. Hij blijft zich inzetten voor de rechten en belangen van degenen die zijn pensioen hebben opgebouwd en verdienen om hun financiële zekerheid te behouden.
Een week ofzo geleden kwam Van Gelder ook al in het nieuws omdat hij zich toen uitsprak tegen het wanbeleid van het kabinet. Dat, zei hij, is op de één of andere manier wel in staat om miljarden uit te geven aan zotte linkse hobby's als klimaat, maar ondertussen zitten onze eigen mensen in de kou.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten