image001 43

Mom bag voor vrouwen is meer dan alleen een tas voor vrouwen met kinderen

Economieapr 19, 14:30
Wanneer we het hebben over de ‘mom bag’ dan is dit allang niet meer alleen een tas die geschikt is voor moeders met jonge kinderen. Sterker nog, we zien meer ‘niet’ moeders, dan moeders met deze te gekke tassen. Het voordeel van een mamma bag, zoals ze ook wel worden genoemd, is dat ze lekker ruim zijn en daarnaast ook beschikken over verschillende vakken.
Dit heeft als voordeel dat je veel spullen mee kunt nemen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je dingen kwijt raakt of je hele tas leeg moet halen omdat hetgeen wat je zoekt, toch blijkt onderin je tas te liggen. Denk bijvoorbeeld aan een tas voor de boodschappen, maar ook om mee te nemen naar de sportschool of tijdens een dagje dierentuin met het gezin. Omdat er daarnaast nog veel meer praktische manieren zijn om te kiezen voor het aanschaffen van een mamma bag, hebben we de belangrijkste voor je op een rijtje gezet.
Praktische tas voor het sporten
Ga jij regelmatig naar de sportschool? Dan is de kans groot dat je altijd even je best doet om er leuk uit te zien. Logisch ook, want je komt verschillende mensen tegen. Jongens daarentegen hebben dat natuurlijk bijna niet, een uitzondering daargelaten. Naast een leuke outfit is een passende tas daarom ook ontzettend belangrijk voor een vrouw. Als we nu heel eerlijk zijn, dan is een standaard sporttas zoals we deze kennen nu niet bepaald een tas die veel vrouwen met plezier willen dragen.
Reden genoeg dus om te kiezen voor een leuke teddy shopper of een van de vele andere tassen die er tegenwoordig zijn. Het voordeel van het enorme aanbod is dat je niet alleen een enorme keuze hebt qua stijlen, maar ook materiaal, indeling van de tas en uiteindelijk de prijs. Hoe handig is het om te kiezen voor een mamma bag die je niet alleen kunt gebruiken voor het sporten, maar een dag later ook voor de boodschappen?
Mamma bags ideaal als boodschappen tas
Ga jij regelmatig naar de supermarkt, dan is de kans groot dat je regelmatig een tasje koopt. Ontzettende zonde natuurlijk! Allereerst is het niet bepaald goed voor het milieu, maar ook niet voor je portemonnee. Grote supermarkten vragen al snel tussen de 0,50 en 1 euro voor een boodschappentas en dan is deze ook nog eens van plastic. Vaak weliswaar van gerecycled plastic, maar dan nog. Schaf je een leuke mamma bag aan, dan hoef je je hier al geen zorgen meer over te maken.
Daarbij komt ook dat je deze tas kunt gebruiken voor allerlei andere zaken, zoals we ook hierboven hebben genoemd. Dus ben jij op zoek naar een tas die je voor eigenlijk alles kunt gebruiken? Dan is de mamma bag een absolute aanrader! Deze tas is namelijk allang niet meer alleen geschikt voor kersverse moeders, maar ook voor vrouwen die graag genoeg ruimte hebben in hun tas. Handig, vind je niet?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten