Screen Shot 2022 11 21 at 155630

Tv-meubel stijlen; zo ga je te werk

Economienov 22 2022, 16:30
Iedereen heeft er een in huis staan; het tv-meubel. Dat komt natuurlijk omdat er bijna geen huishoudens zijn zonder televisie in onze maatschappij. Ook als de tv aan de muur wordt gehangen, wordt er vaak alsnog een tv-meubel aangeschaft om alle bedrading en extra benodigdheden op te bergen. We geven je graag wat tips op het gebied van styling om ervoor te zorgen dat jouw tv-meubel er netjes bij staat.
Wel of geen tv erop?
Het maakt eigenlijk niet uit of je een televisie op het meubel wilt plaatsen of dat je deze aan de muur hangt. Het meubel heb je toch wel nodig. Kies een stijlvol televisiemeubel van Woonsquare.nl die goed bij de rest van je interieur past. Ook is het belangrijk om op de proporties te letten. Een heel groot tv-meubel met een klein tv’tje staat natuurlijk een beetje gek. Zorg dus dat de verhoudingen in balans zijn. Hierna kun je de televisie erop plaatsen.
Alle mediaboxen opgeborgen
Tegenwoordig lijkt het alsof je voor alles een mediabox nodig hebt. Zo heb je voor je televisieabonnement een aparte mediabox, maar ook voor spelcomputers, wifi-routers en ga zo nog maar even door. Dit wil je natuurlijk op kunnen bergen in een mooi meubel. Je zal moeten kiezen welke van de boxen je in het zicht wilt en welke niet, wat je het beste kunt bepalen aan de hand van het gebruik. Zet ze allemaal op één plek, zodat niet je hele huis volstaat met mediaboxen.
Wel of geen deurtjes?
We snappen maar al te goed dat jij de woonkamer of zithoek graag opgeruimd en rustig houdt. Dat gaat natuurlijk niet echt samen met alle kabels, afstandsbedieningen, mediaboxen en controllers van spelcomputers. Deze hebben een plekje nodig. Maar wil je dit allemaal in het zicht of wil je ze achter wat lades of deurtjes verbergen? Houd er wel rekening mee dat je de deurtjes bij gebruik open moet kunnen schuiven, want anders kun je ze niet bereiken met de afstandsbediening!
Kies voor stijlvolle decoratie
Tot slot kun je de boel nog stijlvol afwerken. Als alles netjes opgeborgen is kun je ervoor kiezen om nog een mooie vaas of plant op het televisiemeubel te plaatsen. Heb je een mooie platenspeler? Deze kun je naast de tv zetten als stijlvolle toevoeging. Tot slot kun je hier ook een soundbar of andere geluidsbox bij plaatsen, zodat je al jouw elektronica bij elkaar zet. Zo heb je een hypermoderne zithoek met gaaf gestyled tv-meubel!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten