heerze ton ceo

Webton nummer 1 van Nederland

Economiemei 05 2022, 7:00
Hengelo, 28 april 2022 – Webton is de winnaar van de Emerce100, de meest prestigieuze prijs voor digital agencies in Nederland.
In de Emerce 100 wordt weergegeven hoe beslissers uit de online industrie de prestaties beoordelen van dienstenleveranciers. Het bureau uit Hengelo werd door een onafhankelijke jury het best beoordeeld op kennis, prijs-kwaliteit en knowhow in de categorie full service digital agency middelgroot.
“Vorig jaar eindigden we als nummer 5 in de categorie klein en nu een treetje hoger, in de categorie middelgroot, winnen we direct de eerste prijs”. Geen enkele Webtonner had rekening gehouden met deze enorme erkenning”, lacht Ton Heerze, CEO van Webton.
Webton is een online marketing bureau gevestigd in Hengelo. Met een team van 25 specialisten wordt gewerkt vanuit een bijzondere locatie; de voormalige Bethlehemkerk aan de Oelerweg. Het Twentse bedrijf is actief sinds 2000. Op de klantenlijst prijken onder meer de namen van bekende nationale en lokale bedrijven als Eshuis Accountancy, Zuivelhoeve, Beijer Transport, Grolsch, HST Groep, Achmea, Drukwerkdeal en FONS.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten