shutterstock 2198915239

'Extreemlinks pulpblaadje!' De Volkskrant onder vuur na schandalig eurofiel verhaal over Ursula von der Leyen

EUdec 10 2022, 14:40
De Volkskrant is onder vuur komen te liggen vanwege een recent artikel dat zij hebben gepubliceerd over Ursula von der Leyen, de president van de Europese Commissie. In plaats van de Duitse eurocraat kritisch te volgen, zoals men van een krant zou verwachten, heeft het Volkskrant-stuk eerder het tegenovergestelde effect. Het artikel komt over als één groot propagandaverhaal voor von der Leyen en laat zien dat de krant totaal doordraait en Eurofiel tot op het bot is.
Het is niet de eerste keer dat de Volkskrant op deze manier in het oog springt. In het verleden hebben ze al eerder stukken gepubliceerd die kritiekloos overkomen en de indruk wekken dat de krant eurofiel is en weinig oog heeft voor kritiek op het Europese Machtsproject van de globalistische elites. Dit laatste artikel over von der Leyen is daar slechts het meest recente voorbeeld van.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Veel lezers zijn dan ook teleurgesteld en verontwaardigd over de manier waarop de Volkskrant hun berichtgeving aanpakt. Zij vragen zich af waarom de krant niet objectiever en evenwichtiger is in haar berichtgeving en of ze nog wel te vertrouwen is als betrouwbare bron van nieuws. Lees deze overduidelijk kritische opmerkingen maar:
Het is belangrijk dat kranten objectief en kritisch blijven in hun berichtgeving, zodat lezers op een betrouwbare en onafhankelijke manier geïnformeerd worden over wat er in de wereld gebeurt. Helaas lijkt de Volkskrant dit belang te vergeten en draait ze totaal door in haar Eurofiele berichtgeving. Dit is zorgelijk en roept vragen op over de toekomst van de krant.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten