geert wilders berg karikatuur

Wilders vecht voor Nederland en zet ook Europees Nederlanders op één! Van Lanschot (Volt) walgt van PVV boodschap

EUapr 04, 20:00
In de aanloop naar de cruciale Europese Parlementsverkiezingen op 6 juni heeft Geert Wilders de toon gezet met een onverbloemd duidelijke boodschap: "Geen klimaat, woke, of ander links-liberaal gezeur. Maar MINDER ASIEL EN IMMIGRATIE. Nederland gaat kapot aan de asieltsunami. Nederlanders weer op 1!" Met deze woorden snijdt Wilders recht door de politieke correctheid heen en legt hij de vinger op de zere plek: de onhoudbare asielinstroom en de verstikkende invloed van linkse ideologieën die ons land van binnenuit uithollen. Volt lijstrekker voor de Europese Parlementsverkiezingen Reinier van Lanschot walgt van deze boodschap.
Tegenover Wilders staat Reinier van Lanschot, bankierstelg en lijsttrekker van Volt voor de Europese Parlementsverkiezingen, wiens reactie op Wilders' campagneposter niets minder dan voorspelbaar was. Vol afschuw veroordeelt Van Lanschot de visie van de PVV als 'onzin', en pleit in plaats daarvan voor méér Europa, als ware het een magische toverdrank voor al onze problemen. "Als je Nederlanders echt op 1 zet, dan zet je Europa op 1!" beweert hij. Maar wat Van Lanschot en zijn partij weigeren in te zien, is dat hun droom van een federaal Europa onze nationale soevereiniteit juist verder ondermijnt.
Volt's naïeve kijk op de EU als oplossing voor veiligheid, natuur, en economie, zonder te erkennen dat deze supranationale entiteit vaak meer problemen veroorzaakt dan oplost, is tekenend voor hun disconnectie met de realiteit. De claim dat meer Europese democratie onze soevereiniteit zou vergroten, is een staaltje van politieke acrobatiek die zelfs de meest lenige geest niet kan volgen.
De verkiezingsposters van Wilders en de reactie van Van Lanschot markeren het begin van een verhitte campagne, waarin de toekomst van Nederland binnen Europa op het spel staat. Aan de ene kant hebben we de PVV, die pleit voor het herstellen van grenscontroles, het terugdringen van de verstikkende asielinstroom, en het behouden van onze nationale identiteit en soevereiniteit. Aan de andere kant staat Volt, een partij die droomt van een grenzeloos Europa, waarin nationale belangen ondergeschikt zijn aan de Brusselse bureaucratie.
Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we PAL voor Nederland, voor ons volk, en voor onze cultuur EN geschiedenis. Jij ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en versterk ons pro-Nederlandse geluid. Want als jij dat NIET doet dan worden we totaal GESLOOPT door het kartel dat ons op alle mogelijke manieren wil vernietigen.
Het is duidelijk dat de keuze op 6 juni niet alleen gaat over de vraag of we meer of minder Europa willen, maar over de vraag wat voor soort Nederland we willen nalaten aan toekomstige generaties. Willen we een Nederland dat trots en soeverein is, of willen we een provincie van een Europees superstaat, geregeerd door ongekozen bureaucraten in Brussel? De boodschap van Wilders is duidelijk: Nederlanders weer op 1. En die boodschap zal ongetwijfeld resoneren bij vele kiezers die de buik vol hebben van het klimaat- en woke-gezeur dat ons land in de greep houdt. Het is ook niet voor niks dat de PVV op 9 zetels staat in de peilingen voor het Europese Parlement en daarmee als grootste Nederlandse fractie naar Brussel gaat.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten