immigrants 4

Wanstaltig! Syrische kansenparel steekt meisje van 4 neer in Duitsland. Media: 'Dader is Nederlander'

Mediaapr 04, 21:00
Als je wilt weten hoe geschift onze media zijn hoef je alleen maar even te lezen hoe de media berichten over een walgelijke misdaad in Duitsland. Daar stak een volwassen vent gisteren een klein meisje, van vier jaar oud, neer. Zomaar. Zonder reden. Omdat het kan. Volgens alle headlines in de media was de dader "een Nederlander." Maar als je vervolgens naar de feiten kijkt blijkt dat NIET zo te zijn.
"Nederlander steekt meisje (4) neer in Duitse supermarkt, kind ernstig gewond," kopt het Algemeen Dagblad vandaag in koeienletters. "De Duitse politie heeft een Nederlander aangehouden na een steekpartij in een supermarkt. Daar raakte een 4-jarig meisje ernstig gewond."
Vreselijk natuurlijk. En wat dit verhaal zo gek maakt? Er is geen enkele aanleiding voor de steekpartij. Er was geen ruzie. Niets. Volgens de media kwam het allemaal uit het niets. De "Nederlander" in kwestie ging zomaar, opeens, plots helemaal los. Een soort van wraak op het achterkleinkind van 'onze bezetter' ofzo.
Maar als je het hele verhaal leest blijkt dat het toch wat anders in elkaar zit. Of beter gezegd, heel anders. De Nederlander in kwestie is namelijk ... een kansenparel. En dan ook nog eens uit een land waar heel veel gestoorde messentrekkende gekken komen.
"De autoriteiten zeggen dat een getuige de steekpartij zag en met gevaar voor eigen leven het mes van de Nederlander afpakte," aldus het AD. "De man verliet de winkel en kon later zonder verzet worden aangehouden."
En nu komt het. "De Nederlander is van Syrische afkomst... Het is onduidelijk waarom het meisje is aangevallen."
Jonge, jonge, jonge. Ongelooflijk. Dit is werkelijk wat ze nu doen dus. Een totaal gestoorde kansenparel steekt een meisje neer... in Duitsland. Vervolgens wordt die gast uit Syrië een "Nederlander" genoemd. Want jongens, toch, hij woont in Nederland. Dus dan is hij Nederlander. Dat hij feitelijk uit Syrië komt en daar ongetwijfeld dingen heeft gezien waardoor hij denkt dat dit soort wangedrag heel normaal is? Maakt niet uit! Boeien! In zijn hart was hij een 'witte' boze heteroseksuele Nederlandse man!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten