shutterstock 1740181052

Beleidsmakers verzaken in het nemen van beslissingen in het migratiedossier Denktank roept op tot actie!

Immigratiejun 19 2023, 12:00
Nederland staat voor een grote uitdaging: vergrijzing en een krimpende arbeidsmarkt. Maar volgens een recent rapport van de onafhankelijke denktank Denkwerk dreigt ons land op achterstand te raken als er niet snel een gericht migratiebeleid wordt ingevoerd schrijft het FD. Het lijkt er echter op dat beleidsmakers nog steeds treuzelen met het nemen van hoognodige besluiten over wie en hoe we arbeidsmigranten moeten aantrekken.
Maar laten we even stilstaan bij de logische oplossing van financieel journalist Arno Wellens: "Oplossing voor vergrijzing is simpel en deze keer ook makkelijk: langer doorwerken en meer wippen." Het lijkt erop dat hij een wel heel creatieve kijk heeft op het probleem. Er worden inderdaad te weinig kinderen in Nederland om de beroepsbevolking op peil te houden.
De denktank benadrukt dat Nederland, net als andere Europese landen, arbeidsmigranten nodig heeft om de welvaart op peil te houden. Door werkenden van buiten Europa aan te trekken, kan ons land selecteren wie nodig is om de economie draaiende te houden en tegelijkertijd de publieke voorzieningen en sociale cohesie te waarborgen. Het is van cruciaal belang om nu beslissingen te nemen die bepalend zijn voor de toekomst van ons land.
Maar laten we eerlijk zijn, het idee van selecteren wie er naar Nederland komt klinkt op zich al grappig. Moeten we binnenkort sollicitatiegesprekken gaan voeren met potentiële arbeidsmigranten? "Wat zijn uw kwalificaties? Hoeveel jaar ervaring heeft u in het wippen?" Het zou in ieder geval een nieuwe dimensie geven aan het sollicitatieproces.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Dus laten we, terwijl we nadenken over het migratiebeleid, misschien toch maar wat serieuzer blijven en ons richten op realistische oplossingen. Maar hé, een beetje humor in deze discussie kan geen kwaad. Wie weet, misschien kunnen we binnenkort een minister van Langer Doorwerken en Meer Wippen verwachten in het kabinet. Het zou in ieder geval voor interessante debatten zorgen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten