shutterstock 1173152773

Schandalig! Politiepersoneel wordt mogelijk verplicht om aan de slag te gaan in overvolle AZC's

Immigratiejul 19 2023, 13:00
De Nederlandse politie staat voor een uitdaging in de aanmeldcentra voor asielzoekers in Ter Apel en Budel, waar een nijpende onderbezetting heerst. Om dit probleem aan te pakken, overweegt de korpsleiding een ongebruikelijke stap te nemen: agenten kunnen mogelijk verplicht worden om diensten te draaien in deze centra. Dit blijkt uit een intern bericht dat in handen is van De Telegraaf.
In een poging politiemensen te motiveren om bij te dragen aan de bezettingsproblemen, heeft de korpsleiding besloten de dagvergoeding aanzienlijk te verhogen. Voorheen ontvingen agenten een bedrag van 35 euro bovenop hun salaris, maar dit wordt verhoogd naar 90 euro. De maatregel zal van kracht zijn tot 15 september, en er zal in augustus worden beoordeeld of de verhoogde vergoeding ook daarna gehandhaafd blijft. De verantwoordelijkheid voor de identificatie en registratie van nieuwe asielzoekers in de aanmeldcentra Ter Apel en Budel ligt bij de politietak AVIM, voorheen bekend als de Vreemdelingenpolitie. Helaas kampt deze dienst al geruime tijd met een personeelstekort, wat de efficiënte afhandeling van asielprocedures belemmert.

Laat die demissionaire nietsnutten (ministers + staatssecretarissen) van Rutte 4 hun vakantie maar cancellen en helpen bij AZC’s om hun eigen rotzooi op te ruimen. Als ze onze nationale grenzen hadden gesloten voor al die gelukzoekers en profiteurs waren deze problemen er niet.

Image
2.2K
Reply
In het licht van de groeiende overlast en de toenemende belasting van de politie is het overduidelijk dat er dringend actie ondernomen moet worden. Op verschillende locaties waar AZC's gevestigd zijn, nemen de problemen, overlast, diefstal en andere uitdagingen toe. Het is begrijpelijk dat het steeds moeilijker wordt om personeel te vinden dat bereid is om te gaan met het vaak agressieve gedrag van bepaalde individuen. Het is inmiddels onvermijdelijk dat we langzaam maar zeker het punt naderen waarop de asielinstroom niet langer houdbaar is en het een blijvend, ontwrichtend effect heeft op onze maatschappij. Wellicht zijn er aanzienlijk hogere vergoedingen dan 90 euro nodig om nog personeel te vinden dat bereid is om zijn vingers te branden aan een baantje in of rondom een AZC.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten