whatsapp image 2023 08 28 at 192337

DDS bij David Icke!

Mediaaug 29 2023, 18:00
De afgelopen twee dagen waren speciaal voor DDS. Dankzij jullie steun konden wij onze fotografe namelijk naar Isle of Wight sturen... om daar foto's te maken en te praten met de bekende David Icke en documentairemaakster (en Nederlandse!) Christianne van Wijk. De komende tijd komen we met geschreven interviews met Icke én met Van Wijk, en er komen ook nog eens niet één, maar twéé speciale live podcasts aan - op X, maar we zetten ze natuurlijk ook op bekende podcast-apps als Audible, Google Podcasts, Apple Podcasts, Spotify én YouTube.
David Icke is volgens de Nederlandse overheid heel gevaarlijk. De man wordt in Nederland weggezet als een gevaar voor de mensheid, en zeker voor óns volk. Daarom mocht hij Nederland de afgelopen jaren niet eens in - terwijl hij uitgenodigd werd om spreker te zijn bij een grote demonstratie van Viruswaarheid.
Vreemd genoeg was er geen enkele media-outlet die Icke zelf benaderde en met hem hierover sprak; die van hem wilde weten wat hij echt gelooft, wat hem drijft, wat hij belangrijk vindt. Niemand was daarin geïnteresseerd. De visie van de overheid werd automatisch overgenomenen en dat was het dan.
Bij De Dagelijkse Standaard vonden én vinden we dat belachelijk. En dus deden wij iets wat niemand deed. Dankzij jouw steun via BackMe en dankzij de inzet van bondgenoten en vrienden die een vliegtuig (!) ter beschikking stelden konden we onze fotografe, Davide Baudet Heijmans, naar Isle of Wight sturen met onze speciale piloot Peter Verstegen én konden we interviews regelen met David Icke én Christianne van Wijk, de bekende documentairemaakster die veelal documentaires maakt voor Icke's video-website Ickonic.com.
Christianne van Wijk. Bron: Portrait Factory voor De Dagelijkse Standaard
Christianne van Wijk. Bron: Portrait Factory voor De Dagelijkse Standaard
De foto's zijn gemaakt. Er komen schitterende reportages aan... en we publiceren binnenkort twee interviews hier op DDS... gevolgd door twee live podcasts. Die doen we eerst live op X (voorheen Twitter), en daarna zetten we ze natuurlijk op de grote podcast apps zodat iedereen ze kan luisteren. 
Maar wij kunnen dit alleen doen met jouw steun. Dankzij jou kan DDS met mensen als Icke en Van Wijk praten; mensen die anders durven te denken, die andere films maken dan wie ook, en die - in het geval van Icke - volgens onze overheid zo ont-zet-tend eng zijn dat ze het land niet eens in mochten tijdens 'de coronacrisis.'
David Icke is een bekende samenzweringsonderzoeker. Fotografie: Portrait Gallery / De Dagelijkse Standaard
David Icke is een bekende samenzweringsonderzoeker. Fotografie: Portrait Gallery / De Dagelijkse Standaard
Help ons om nog veel meer van dit soort projecten te doen. Doneer aan DDS, via BackMe (waar je ook leuke dingen voor kado krijgt!) en help ons te praten met mensen die door totaal genegeerd worden door de mainstream media. Want anders dan zij durven wij dat wél aan. Sterker nog, wij vinden dit belangrijk om te doen.
Houd deze website in de gaten! We beginnen met een geschreven interview met Christianne, daarna met een Space, daarna komt het geschreven interview met Icke én een Space met hen allebei. Waarom? Omdat wij van DDS geloven dat kritische denkers het verdienen om gehoord te worden - niet om de mond gesnoerd te krijgen omdat de bovenonsgestelden hun meningen niet plezant vinden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten