DDS

In het hedendaagse media-landschap vol linkse ideologieën en een vaak eenzijdige weergave van de werkelijkheid, staat De Dagelijkse Standaard (DDS) als een rots in de branding. DDS is meer dan een online nieuwsplatform; het is een beweging, een stem, en een toevluchtsoord voor hen die zich thuis voelen in conservatieve en klassiek-liberale gedachtegoed.

DDS: Wat Staat Er Voor?

De afkorting DDS verwijst naar De Dagelijkse Standaard zelf, een naam die zowel symbool staat voor de regelmatige publicatie van artikelen als voor de eis van hoge kwaliteit en integriteit. We zien onszelf als voorstanders van traditionele waarden, hoeders van de Nederlandse cultuur, en strijders tegen ideologieën die de samenleving ondermijnen.

Conservatief en Klassiek-Liberaal

DDS draagt met trots de fakkels van het conservatisme en het klassiek-liberalisme. We geloven in persoonlijke verantwoordelijkheid, individuele vrijheid en de rol van het traditionele gezin als hoeksteen van de samenleving. Ons platform biedt een tegengeluid aan de 'Woke'-cultuur, een ideologie die wij zien als een bedreiging voor gezonde sociale structuren en nationale identiteit.

Pal Staan Voor Traditie

Nederlandse tradities liggen ons na aan het hart. DDS ziet zichzelf als verdediger van deze tradities, in een tijd waarin ze vaak onder vuur liggen. We verzetten ons tegen de afbraak van wat eens heilig was en pleiten voor een samenleving die trots is op haar erfgoed.

Massa-Immigratie: Een Ondermijnende Kracht

Bij DDS geloven we in een gematigd en doordacht immigratiebeleid. De ongecontroleerde massa-immigratie zien we als een bedreiging voor de samenleving, die de sociale cohesie en het wederzijdse vertrouwen kan ondermijnen. Onze visie is er een van integratie en wederzijds respect, maar ook van vastberadenheid om de Nederlandse waarden te beschermen.

Strijd Tegen Het Partijkartel en Mediakartel

Een belangrijke missie van DDS is de strijd tegen zowel het partijkartel als het mediakartel. We willen de politieke structuren van buitenaf veranderen en het mediakartel van binnenuit slopen. Door een echt alternatief te vormen voor de gevestigde media – van kranten tot de NPO tot de commerciële omroepen – bieden we een frisse en onbevreesde kijk op de werkelijkheid.

Conclusie

De Dagelijkse Standaard / DDS is meer dan een naam; het is een belofte om op te staan voor wat wij geloven dat juist is. We zijn vastbesloten om de stem te zijn van degenen die de waarden van het conservatisme en het klassiek-liberalisme delen, en die zich verzetten tegen de krachten die onze mooie tradities en samenleving ondermijnen. Sluit u bij ons aan en sta samen met DDS sterk in deze strijd.