screen shot 2023 09 16 at 093442

Filmpje! Komiek en kritische denker Russell Brand: mediakartel opent aanval op me met leugenachtige beschuldigingen!

Mediasep 16 2023, 9:00
Russell Brand is een komiek, auteur, en de laatste jaren vooral ook een heel invloedrijke en populaire podcaster. Hij presenteert zijn eigen Internet-show op YouTube, Rumble, en tegenwoordig ook op X (voorheen Twitter). 
In zijn show bewijst Brand keer op keer dat hij een bijzonder kritische denker is die niets gelooft van de officiële verklaringen over de grote politieke en culturele onderwerpen. Hij doorziet dat er een gevaarlijk spel wordt gespeeld. Hij verzet zich tegen het WEF en tegen de overduidelijke vermenging van de politiek met de media... Hij spreekt zich uit tegen de achterlijke oorlog in Oekraïne én de coronadictatuur.
En dus moet hij kapotgemaakt worden. Ze willen hem slopen. Blijkbaar hebben ze langere tijd gezocht naar iets en, het is zover, ze zeggen eindelijk iets te hebben. Hij is benaderd door een krant én door een nieuwsprogramma.
Waarom? Nou, omdat hij er opeens van beschuldigd wordt dat hij buitengewoon onethische én zelfs illegale dingen heeft gedaan. Niet de afgelopen paar jaar, maar toen hij jonger was. Het gaat dan overduidelijk over seksuele misdragingen - hoewel Brand ze niet precies beschrijft geeft hij aan dat het te maken heeft met zijn seksuele gedrag toentertijd.
Maar zegt Brand, toen hij nog eerst en vooral een komiek was en overal welkom was op tv, toen was hij voor een groot deel een andere man. Dat is ook niet zo gek, want hij vocht toen altijd tegen verslavingen. Hij is tegenwoordig verslavingsvrij, en staat anders in het leven.
In die tijd leefde hij heel losbandig, daar was hij - zegt hij volkomen terecht - toen ook altijd open over, "misschien wel te open. Ik heb erop les geleefd en heel veel seksuele relaties gehad. Maar laat ik duidelijk zijn, deze beschuldigingen zijn leugens. Alles dat ik heb gedaan was altijd met toestemming van de andere betrokkene."

Musk steunt Brand

Het moge duidelijk zijn wat hier gebeurt aldus Brand. Ze proberen hem het zwijgen op te leggen omdat hij een grote luis in de pels is geworden. Maar hij gaat dit niet zomaar accepteren, en nee, hij blijft ook niet stil zitten terwijl hij geschoren wordt. Hij vecht terug en gaat deze strijd zowel juridisch als publiekelijk aan.
Elon Musk, de eigenaar van X, steunt Brand natuurlijk. Hij schrijft: "Natuurlijk. Ze [de mainstream media] houden niet van concurrentie."
Dat is inderdaad deel van het probleem. Brand genereert heel serieuze kijk- en luistercijfers. Het mediakartel vindt dat zij daar recht op hebben. Hoe durft iemand voor zichzelf te beginnen en daar succesvol in te zijn... én dan ook nog op een toon en stijl die keihard ingaat tegen het bestaande medianarratief?
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we helemaal KLAAR met deze knettergekke aanvallen van de verschillende kartellen op kritische denkers. Ze willen al die mensen stuk voor stuk kapotmaken. Slopen. Wij verzetten ons daar fel tegen... en daarom vragen we jou om jouw STEUN. Want DDS kan alleen bestaan bij de gratie van onze donateurs, van mensen die ook klaar zijn met de mainstream media. Doneer aan DDS en help ons pal te staan met al die kritische denkers die zwartgemaakt worden door het kartel!
Brand heeft altijd geworsteld met verslavingen - van alcohol tot drugs, en zelfs met seks. Hij is daar ook altijd héél open over geweest, en heeft er zelfs boeken over geschreven waarmee hij anderen als hij hoopt te helpen. Maar er bestaat bij mij geen enkele twijfel over zijn karakter. Ja, hij heeft net als heel veel bekende mensen geworsteld met dit soort problemen, maar ik geloof niet eens bijna dat hij ooit iemand anders tot iets heeft gedwongen. Dat zit niet in deze man.
Wat we hier zien is gewoon de zoveelste aanval op een kritisch denker, waarbij seksualiteit als keihard wapen wordt gebruikt om hem te censureren, te cancelen, en kapot te maken. We hebben dit de laatste jaren met veel meer bekende mannen gezien. Dat moet stoppen. Brand is vrijwel zeker onschuldig. Dit is een keiharde, laffe aanval. Schandelijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten