screen shot 2023 03 14 at 135804

Stelle Bergsma doet haar beklag over Vandaag Inside: 'Ik voelde me geïntimideerd bij VI"

Mediamei 02, 18:00
Stella Bergsma wordt door sommige mensen gezien als een BN'er - een Bekende Nederlander. Daarom mag ze heel af en toe langskomen bij tv-programma's. Zo was ze onder meer een keer te zien bij Vandaag Inside. Maar, zegt ze nu in een onbekende podcast, haar optreden daar viel haar erg tegen. Ze voelde zich namelijk hartstikke geïntimideerd. En Wilfred Genee was ook nog eens onaardig!
“Ik had me helemaal voorgenomen om het niet over VI te hebben, want iedere keer als ik daar iets over zeg, komt dat in de media, omdat die mensen veel populairder en bekender zijn dan ik," aldus Bergsma in de podcast Mischa! Maar tóen voelde ik me zwak.”
De MediaCourant citeert Bergsma vervolgens over het hoe en wat. “Omdat ik op een gegeven moment me geïntimideerd voelde. En ze allemaal tegen me zeiden: ‘Ja, Stella, en wat vind jij er nou van?’ Ze waren al niet zo vriendelijk, vooral Wilfred Genee niet. En toen ging het over Poetin en die gasleiding die gesaboteerd was. En toen zeiden ze allemaal: ‘Ja, wat vind jij er nou van als vrouw?’, ofzo.”
Als vrouw? Nou, dat vond Bergsma maar een lastige vraag! "Toen keken ze allemaal naar me en toen hadden ze al gezegd: ‘als vrouw’, wat ik al raar vond. Ik dacht: hoezo als vrouw? Je hebt gewoon een mening daarover of niet? Daar wilde ik al iets op zeggen. En toen dacht ik: wat wil ik nou eigenlijk zeggen over die Poetin? En toen was ik zo… Toen keken ze allemaal naar me."
"Ik dacht: dit is het moment dat ik heel intelligent uit de hoek kan komen. En toen kwam ik niet intelligent uit de hoek. Toen wist ik het even niet. Toen was ik gewoon geïntimideerd. Toen voelde ik me wel zwak. Ik denk daar nog steeds aan. Ik denk van, godverdomme, had ik toen maar iets heel goeds gezegd, weet je wel. Dat heb ik niet gedaan.”
Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons het partijkartel en het mediakartel te slopen.
Eigenlijk kreeg Bergsma, zegt ze zelf, dus last van "faalangst." Oh ja, het was werkelijk vreselijk. Een ware nachtmerrie. Ze zat bij een programma waar bijna een miljoen mensen naar keken, maar het is hún schuld dat ze niet uit haar woorden kwam. Want, zei ze ook nog in de uitzending, het was daar gewoon "onveilig." Zij wilde lekker keuvelen, maar de heren wilden graag - even kijken hoor - goede televisie maken. Verdorie!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten