strijd zij aan zij met dds

Woke, Massa-Immigratie, het Partijkartel én LHBT-waanzin MOETEN kapot: Strijd zij aan zij met ons voor een MOOI Nederland

Mediamrt 19 , 9:34
Er zijn die momenten waarop sommigen zich afvragen: Waar gaat ons prachtige Nederland naartoe? Een land dat zichzelf heeft opgebouwd met hard werk, onverzettelijke vastberadenheid en integriteit, wordt nu op het spel gezet door de zogenoemde politieke elites. Woke cultuur, LHBTI-gekte, massa-immigratie; het zijn de huidige trends die diep geworteld zijn in onze samenleving en de noodzaak om tegen deze gekkigheden te vechten, is nog nooit zo groot geweest. Vecht samen met DDS tegen deze gekkigheden en doneer vandaag nog!
Ten eerste de woke cultuur. Er is een stijgende trend van politieke correctheid in ons land die de vrijheid van meningsuiting bedreigt. De woke cultuur roept op tot een overdreven gevoeligheid voor alle soorten verschillen en ongelijkheden in de samenleving. Maar wie beslist wat correct is? Wie bepaalt wat aanstootgevend is? Het antwoord is: knettergekke Marxisten en andersoortig tuig die onze cultuur tot de grond toe willen afbranden.
De tweede gekkigheid is hieraan gelieerd: de LHBTI-gekte. Hoewel het belangrijk is om de rechten van LHBTI-gemeenschap te erkennen en te respecteren, ligt de huidige nadruk op het forceren van deze identiteit aan de rest van de samenleving. Respect voor diversiteit betekent ook respect voor mensen die traditionele waarden aanhangen en zich ongemakkelijk voelen met deze gedwongen acceptatie.
Maar nee, in onze nieuwe wereld word je als je traditioneel bent door de Woke-gekken en de elites gezien als kwaadaardig. Je bent Slecht als je een traditioneel gezin hebt. Als je blank bent. Als je man bent. Als je op leden van de andere sekse valt. En kinderen worden vanaf dag één op school geïndoctrineerd met de Woke-waanzin - met transgendergekte voorop.
Dan hebben we massa-immigratie. Een open deur beleid richting immigratie is in strijd met de principes van een verzorgingsstaat. Nederland heeft beperkte middelen en kan zich niet veroorloven om aan iedereen te geven. Nederland is de afgelopen jaren door omvolking tot op het bot veranderd - ten slechte.
Tenslotte, de ranzige politieke elites. Deze zelfbenoemde bewakers van het volk zijn meer geïnteresseerd in hun eigen agenda's dan in het welzijn van de mensen die ze beweren te vertegenwoordigen. Zij zijn degenen die deze gekkigheden voeden en ons land langzaam kapot maken.
Laten we samen opstaan. Laten we vechten tegen woke-cultuur, LHBTI-gekte, massa-immigratie en de ranzige politieke elites. Doneer vandaag nog aan DDS en help ons bij het herwinnen van ons Nederland. Doe mee in deze strijd en zorg ervoor dat ons land zijn identiteit, waarden en vrijheid behoudt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten