on 23 ratio4 3 december

Word lid van de enige Omroep die er is voor JOU: Ongehoord Nederland!

Mediadec 27 2023, 8:00
Dames en heren, het is bijna het einde van het jaar. En dat betekent dat omroepen (en partijen!) hun boekhouding gaan opmaken. Voor omroepen is het van het grootste belang dat ze oude jaar uitgaan met een groot aantal leden - en dus met invloed én geld voor het nieuwe jaar. Daarom is het belangrijker dan ooit dat iedereen lid wordt van de enige omroep die er is voor mensen als jij en ik: Ongehoord Nederland.
Omroep ON! is de enige omroep die pal staat voor de waarden die wíj́ lief hebben. Voor ons land, ons volk, onze cultuur, onze manier van leven. Zonder Ongehoord Nederland was de hele Nederlandse Publieke Omroep één, extreemlinkse bende. De NPO was er dan echt alleen voor de linkse globalisten. Zo was het immers ook héél lang - tót ON! werd opgericht en begon met uitzenden.
Daarom is het van het grootste belang om nú lid te worden van ON. We gaan het nieuwe jaar in. 2024. De omroep heeft lafhartige aanvallen van het partijkartel overleefd - met moeite, door te strijden, door pal te staan en nooit op te geven. Goddank.
Maar nu is het aan ons om ónze verantwoordelijkheid te nemen om te doen wat nodig is om ON! te laten overleven - nou ja, niet alleen te laten overleven, maar te laten floreren.
Dat kan heel snel, en heel gemakkelijk. Hoe? Door lid te worden.
Lid worden van ON! kost slechts 10 euro. Maar de impact die je ermee hebt is gigantisch. Met jouw 10 euro kan ON! volgend jaar namelijk nóg meer mooie, spraakmakende en vooral ook belangrijke shows maken. Met jouw steun kan ON! de NPO een dagelijkse - of in ieder geval meer-wekelijkse - dosis gezond verstand geven.
Wees een held - net zoals Raisa Blommestijn, Tom de Nooier, Reinette Klever en Arnold Karskens hebben bewezen te zijn - en word vandaag nog lid van ON! Op naar een 2024 waarin de NPO nog véél vaker woedend wordt gemaakt door de goede programma's van Ongehoord Nederland!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten