1.000 Arabische en Noord-Afrikaanse mannen misbruikten Duitse vrouwen in Keulen tijdens nieuwjaarsfeest

Geen categoriejan 05 2016, 10:02
De Duitse autoriteiten zijn op zoek naar ongeveer duizend mannen uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Tijdens het nieuwjaarsfeest in Keulen beroofden deze immigranten namelijk massaal vrouwen die bij het publieke feest aanwezig waren. Daarnaast misbruikten ze hen ook nog eens.
In de afgelopen dagen hebben meer dan 60 vrouwen aangifte gedaan van seksueel misbruik en diefstal. Volgens de arme slachtoffers ging het om een groep van ongeveer 1.000 immigranten. Veel van hen waren dronken. In plaats van het nieuwjaar op positieve wijze in te luiden vielen ze op een gegeven moment aanwezige vrouwen aan; ze omringden hen, waarna ze hun tassen afpakten en ze letterlijk verkrachten.
Dit gebeurde allemaal pal naast de domkerk bij het centraal station van Keulen.

Hoewel de Keulse politie na de eerste berichten omstreeks één uur 's nachts ruim 140 mensen naar het station stuurde en daar ook nog eens ongeveer zeventig federale politiemensen aanwezig waren, konden die niet op tegen de enorme groep mannen die zich er had verzameld. Burgemeester Henriette Reker heeft aangekondigd de daders hoe dan ook te zullen opsporen. Minister Ralf Jäger van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Noordrijn-Westfalen zegde de stad in elk geval alle steun toe, aldus het blad Die Zeit.

Een slachtoffer, de 28-jarige Katja L., legt uit wat er gebeurde toen zij en een groepje vriendinnen (met een vriend) aankwamen op het station:

"Toen we het station uitliepen waren we verbaasd om te zien wie ons verwelkomden."

De reden? Er stonden honderden mannen voor ze. En dan niet zomaar mannen, maar "buitenlanders."

"Toen liepen we door de groep mannen. Er was een pad door de groep mannen dat we volgden. Opeens voelde ik een hand op mijn kont, vervolgens op mijn borsten, en korte tijd later overal. Het was een nachtmerrie. Hoewel we de mannen sloegen en tegen ze schreeuwden hielden ze niet op. Ik was echt in paniek en denk dat ik door minstens 100 mannen ben aangerand in 200 meter."

Ze voegt daar aan toe:

"Gelukkig droeg ik een jas en een broek. Een rokje zouden ze vrijwel zeker hebben afgescheurd."

Katja en de andere vrouwen zeggen dat de mannen dingen riepen als "ficki, ficki” (fucky fucky) en hen continu "hoeren" noemden.
Hoewel Katja er relatief goed vanaf kwam -- ze werd in ieder geval niet verkracht -- geldt dat helaas niet voor alle vrouwen. In andere gevallen werden rokjes, jurken, en zelfs broeken wél afgescheurd, waarna de vrouwen verkracht werden.
Keulens politiechef heeft toegegeven dat de mannen -- de agressors -- immigranten waren en dat er inderdaad op massale schaal seksueel misbruik heeft plaatsgevonden. Hij roept andere vrouwen op om zich bij de politie te melden.

"De misdrijven zijn gepleegd door een groep mannen die, afgaande op hun uiterlijk, uit Noord-Afrika en Arabische landen komen."

"Dit geweld is van een compleet nieuwe dimensie. Zoiets hebben we nog nooit gezien."

De immigranten -- die overigens erg lijken op de grote groep vluchtelingen die Duitsland afgelopen jaar heeft verwelkomd -- hebben niet alleen vrouwen aangerand en verkracht; ze deden ook nog eens hun best om zoveel mogelijk Duitsers te verwonden. Dat deden ze onder meer door vuurwerk op feestvierders te richten. Die werden dus feitelijk gebombardeerd.
Bewijsstuk nummer zoveel dat de Europese grenzen per direct op slot gezet moeten worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten