104-jarige man drinkt niet meer vanwege verplichte verhuizing

Geen categoriemrt 22 2014, 11:07
Tsja.
Aan de ene kant kan ik me er iets bij voorstellen, maar aan de andere kant kan de rest van de samenleving geen verzorgingshuizen open houden die niet rendabel zijn.

De 104-jarige Han Grootegoed uit Mijdrecht, die binnenkort moet verhuizen omdat zijn verzorgingshuis sluit, drinkt sinds enkele dagen niet meer. Het is nog maar de vraag of hij de ophanden zijnde verhuizing redt, vreest zijn familie. De oudste en bekendste inwoner wordt weggerukt uit zijn geliefde dorp, omdat zijn verzorgingshuis Nieuw Avondlicht binnenkort de deuren sluit. De 104-jarige moet vanaf juni zijn laatste dagen slijten in Amstelveen.

Vreselijk voor die man - en je kunt je er iets bij voorstellen dat hij geen zin in het leven heeft als hij weggerukt wordt uit zijn dorp - maar nogmaals, een ander moet niet financieel worden uitgekleed zodat hij daar 'kan wonen.'
De oplossing voor dit probleem (vanaf heden)? Privatiseer die bende. Daar is Grootegoed niet mee geholpen, maar andere mensen die langzaam ouder worden en over 10 jaar in dezelfde positie terecht zouden komen wél.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten