11-jarige met pistool twijfelt niet als hij inbreker betrapt: "Hij moest huilen als een baby!"

Geen categoriemei 01 2016, 9:00
Buiten het huis hangt een bord waarop staat dat een bassethond de wacht houdt in het huis. De inbreker dacht dat hij dat wel kon hebben, maar hij rekende buiten een 11-jarige jongen die geen vrees kent om!
Toen de basisscholier Chris Gaither op een woensdagochtend alleen thuis was, dacht een inbreker dat hij z'n kans schoon kon zien. Welk gevaar kan een 11-jarig blaaskaakje nou voor hem vormen? Nou, een vrij groot gevaar, zo zou later blijken. Maar dat wist hij nog niet toen hij het huis binnenviel.
Chris zag de kerel in het huis en waarschuwde hem maar liefst viermaal dat hij diende te vertrekken. Opzouten, niet je huis! Maar de kerel volhardde en rende naar boven. En dat was het moment dat Chris liet zien dat hij niet met zich liet sollen:

"He kwam weer naar beneden met .38-kaliber pistool in zijn hand. Dus toen vertelde ik dat ik hem ging neerschieten.

Tijdens het aflopen van de trappen zei hij dat hij me ging vermoorden, fuck you en meer van dat soort dingen. Dus ik pakte een 9 millimeter pistool.. Toen ik het wapen pakte, moet hij gedacht hebben dat het geen echt picstool was want hij liep gewoon door!"

Dat was een grote fout. Chris is dan wel 11 jaar oud, maar één belangrijke levensles heeft hij al geleerd: maak je dreigementen altijd waar. En dus kreeg de inbreker een portie lood voor z'n kiezen. Of - zoals in de hilarische beschrijving van Chris - begon hij te huilen als een klein kind:

"Ik schoot op hem door de mand die hij droeg. Het was een stalen kogel, en het ging door de achterkant van z'n been heen. Hij begon te huilen als een klein baby'tje."

De politie kon de man daarna inrekenen. Wow, met iemand als Chris moet je dus écht niet sollen. De jong was na afloop zichtbaar - en terecht - trots op zichzelf, zoals hij een nieuwsstation ook vertelt, waar hij de inbreker nog even een nabrander geeft:
snapshot
Hoeveel 11-jarigen ken jij die het niet in hun broek doen voor inbrekers, en dan nog de moed hebben deze types - al dan niet gewapend met een pistool - hun vet te geven? Hup Chris!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten