15-jarige aangehouden in verband met dodelijke aanrijding Schiedam

Geen categorienov 08 2015, 19:00
Afgelopen vrijdag kwam een 21-jarige man om het leven bij een auto-ongeluk. Het slachtoffer werd om 22:00 uur opeens geschept door een voorbijrazende auto.
De alarmdiensten werden meteen ingeschakeld, maar het mocht het slachtoffer niet meer baten. Hij overleefde het ongeluk niet.
Helaas kon er niemand worden aangehouden. De auto werd korte tijd later namelijk gevonden, maar de chauffeur was 'm gesmeerd. Datzelfde gold voor de twee of drie passagiers die in de auto zaten volgens getuigen.
Er werd gecontroleerd van wie de auto was en toen werd duidelijk dat de wagen kort daarvoor gestolen was. De chauffeur en diens passagiers waren waarschijnlijk dus aan het joyriden. Misschien dat het voor hen heel plezant was, maar het kostte één onschuldige voorbijganger zijn leven.
Nu.nl bericht nu dat er vandaag een 15-jarige Schiedammer is opgepakt die verdacht wordt van betrokkenheid bij de autodiefstal en het ongeluk. Volgens de politie heeft de jongen "een rol gespeeld" in het incident. Of dit betekent dat hij een passagier was of achter het stuur zat is vooralsnog niet duidelijk.
In beide gevallen is hij natuurlijk medeverantwoordelijk voor de dood van de 21-jarige man de pech had om op het verkeerde moment, op de verkeerde plaats te zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten