15-jarige aangehouden in verband met dodelijke aanrijding Schiedam

15-jarige aangehouden in verband met dodelijke aanrijding Schiedam

Afgelopen vrijdag kwam een 21-jarige man om het leven bij een auto-ongeluk. Het slachtoffer werd om 22:00 uur opeens geschept door een voorbijrazende auto.

De alarmdiensten werden meteen ingeschakeld, maar het mocht het slachtoffer niet meer baten. Hij overleefde het ongeluk niet.

Helaas kon er niemand worden aangehouden. De auto werd korte tijd later namelijk gevonden, maar de chauffeur was 'm gesmeerd. Datzelfde gold voor de twee of drie passagiers die in de auto zaten volgens getuigen.

Er werd gecontroleerd van wie de auto was en toen werd duidelijk dat de wagen kort daarvoor gestolen was. De chauffeur en diens passagiers waren waarschijnlijk dus aan het joyriden. Misschien dat het voor hen heel plezant was, maar het kostte één onschuldige voorbijganger zijn leven.

Nu.nl bericht nu dat er vandaag een 15-jarige Schiedammer is opgepakt die verdacht wordt van betrokkenheid bij de autodiefstal en het ongeluk. Volgens de politie heeft de jongen "een rol gespeeld" in het incident. Of dit betekent dat hij een passagier was of achter het stuur zat is vooralsnog niet duidelijk.

In beide gevallen is hij natuurlijk medeverantwoordelijk voor de dood van de 21-jarige man de pech had om op het verkeerde moment, op de verkeerde plaats te zijn.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Verkeer Auto-ongeluk

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties