2016 was een geweldig jaar voor liefhebbers van fotocamera's

Geen categorienov 16 2016, 20:00
Glimlachen! Flits! Klik! Snap! En jawel, je bent weer een nieuwe foto rijker. Ook in 2016 zijn er weer heel wat foto's geschoten, en dat hebben we geweten ook!
Alhoewel vele gebruikers van smartphones allang het nut en de noodzaak van een fotocamera niet meer inzien, weten liefhebbers van fotografie wel beter. Die maken de kachel aan met al die pixeligere, overbelichte en bewogen foto's. Nee, wie kwaliteitsfoto's wilt, schiet die met een professionele fotocamera. En wil je er daar ook eentje van hebben? Dan moet je dus bij Nikon zijn!
Van de zomer presenteerde Nikon bijvoorbeeld de D3400. Een spiegelreflexcamera die foto's direct kan doorsturen naar je mobiele telefoon. Dan heb je dus wél het gemak van smartphones, maar niet de lasten in de vorm van de nogal suboptimale camera's handig!
Of wat dacht je van de D5600? Dat is een camera voor artistieke geesten die willen laten zien hoe creatief je kan zijn met fotografie. Verrassende hoeken, goede omgang met licht en duisternis en daarnaast bevat de camera ook nog eens een timelapse-functie. Wat wil de kunstzinnige fotograaf nog meer?
nikon_dslr_d5600_pr_rgb-original
En dan is er ook nog de COOLPIX W100, voor mensen voor wie het allemaal niet zo fancy en uitgebreid hoeft. Uitermate geschikt voor de ultieme vakantievierder die foto's wil maken bovenop hoge bergen of juist middenin het zwembad. Voor de sportieve fotograaf een must, want de camera overleeft gegarandeerd een val van 1.80 m.
Kortom, de keuze in 2016 was dus al geweldig, en het mooiste aan al deze camera's is: dankzij hun innovatieve functies zullen ze nog jaren actueel blijven! Wil je er zelf er één aanschaffen? Dat kan! Je koopt een Nikon Camera bij Cameratools.nl.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten