2,3 miljoen kijkers keken toe hoe een deelneemster van Miljoenenjacht met 1 cent in haar koffer een ton won

2,3 miljoen kijkers keken toe hoe een deelneemster van Miljoenenjacht met 1 cent in haar koffer een ton won

Ongelooflijk: ze had slechts 1 cent (of 0,01 euro) in haar koffertje, maar ging ervandoor met 115.000 euro.

Zondagavond was een bijzonder goede avond voor Linda de Mol en haar programma Miljoenenjacht. Maar liefst 2,3 miljoen Nederlanders keken namelijk naar de uitzending. Ter vergelijking: dat is te vergelijken met de topcijfers van de grootste en bekendste politieke talk shows op Fox News, in Amerika. En dat terwijl de Amerikaanse bevolking 20 keer groter is.

Het betekent dus dat Linda de zondagavond gewoon regeert.

En die 2,3 miljoen kijkers hadden een bijzonder mooie avond. Deelneemster Angelica deed het namelijk behoorlijk goed. Ze koos zelf een koffertje, waarna ze heel veel koffertjes van andere kandidaten opende. Er gingen kleine bedragen uit, maar ook enkele grote bedragen.

De spanning nam toe. Er stond nog een hoog bedrag open, maar ook 0,01 euro, oftewel 1 eurocent. Toen kreeg ze de mogelijkheid om akkoord te gaan met een bod van 115.000 euro.

Zou ze erop ingaan? Of wilde ze het allemaal riskeren?

Ze ging akkoord.

Vervolgens openden ze haar koffertje om te kijken wat daar in zat. Had ze een fout gemaakt, of was ze juist bijzonder verstandig geweest?

Nou, op de foto boven dit artikel zie je het: ze had maar 1 cent! Maar ze ging er dus vandoor met 115.000 euro: meer dan een ton, zo even gewonnen op een lekkere zondagavond!

Lees meer over:
schoolplein Linda de Mol

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer