5-jarig meisje wordt gepest en in elkaar geslagen. Dan komt deze gevaarlijk ogende motorclub met een hart van goud in actie

Geen categoriejun 02 2015, 14:00
Zo kan het ook.
Een schitterend verhaal uit de andere kant van de oceaan: een vijf-jarig meisje werd ontzettend gepest door andere kinderen - en zelfs in elkaar geslagen. Een lokale motorclub genaamd de Punishers vond dat zo erg dat de bikers ingrepen.
“We rounded up all the bikes and we rode over to the little girl’s house and said 'hi,'” Aaron Holmes, a member of the Punishers, told KRQE of the interaction.
The motorcycle group, whose members include those in law enforcement, EMS personnel and firefighters, were asked to speak to the girl, who had been jumped by some neighborhood kids and beaten up, according to the outlet. They teamed up with local defense group Shockwave to surprise the 5-year-old.
Met andere woorden, de leden van de motorclub zijn voor een groot deel agenten en brandweermannen. Ze stellen hun professionele leven dus in dienst van het verdedigen van de zwakken... en doen hetzelfde in hun vrije tijd als iemand ze nodig heeft.
De hele motorclub verzamelde zich waarna ze samen naar het huis van het meisje (dat geestelijk gehandicapt is) reden. Daar aangekomen vertelden ze haar dat ze voortaan naar hun moest komen als iemand haar pestte; zij zouden dan ingrijpen en de verantwoordelijke pestkoppen tot de orde roepen.
Het zal niemand verbazen dat het meisje daar bijzonder van onder de indruk was en zich meteen veel beter voelde. Nu weet ze dat ze er niet alleen voorstaat. Andere mensen - grote mannen met krachtige motors! - zullen haar rugdekking geven als ze het nodig heeft.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/06/Bikers-come-to-5-year-old-bullied-girls-rescue-YouTube.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten