shutterstock 315785099

5 ‘op vakantie in Nederland-gadgets’ voor je werknemers

Geen categoriemei 14 2020, 14:59
We kunnen er bijna niet omheen. De kans dat we aankomende zomer vakantie kunnen vieren op een tropisch eiland in de Bahama’s is nihil. Op vakantie gaan in Europa lijkt eveneens een lastig verhaal. Sommigen landen geven immers aan deze zomer liever geen toeristen over de vloer te hebben. Een enkel Europees land lijkt zich open te stellen voor vakantiegangers.
Nederland bereidt zich dan ook voor op een vakantie in eigen land. Een vakantiehuisje op de Veluwe, op de camping op Vlieland, op fietsvakantie door het land of bourgondisch genieten in het Zuiden; Nederland heeft eigenlijk heel veel te bieden! Maar wat heb je allemaal nodig om een vakantie in Nederland echt te laten slagen? Precies, de juiste vakantie-gadgets! Wil jij je werknemers een leuk vakantiepresentje meegeven, als bedankje voor hun harde werk de afgelopen tijd of gewoon omdat het leuk is? Wij hebben de leukste vakantie-gadgets voor een zomer in Nederland op een rij gezet, gadgets die je tevens kunt bedrukken met je eigen bedrijfslogo: een win-win!

Strandspullen

De zomervakantie in Nederland doorbrengen? Dan kan het bijna niet zo zijn dat je werknemers niet een dagje naar het strand gaan. Immers komt het strand toch nog enigszins in de buurt van je vakantie aan de Costa del Sol. Alles uit je stranddag halen doe je met de juiste spullen op zak. Een windscherm of strandparasol, een koeltas en een pet of hoed ter bescherming van het gezicht zijn niet te missen op het strand. Maar de sportieveling gaat natuurlijk naar het strand met een voetbal, badminton rackets, beachball bats of een strandbal onder de arm. Veel van deze items kun je ook laten bedrukken met het logo van je bedrijf. Laat bijvoorbeeld strandballen bedrukken! Leuk voor de jonge werknemer of voor werknemers die kinderen hebben.

Hangmat

Niet iedereen zal dit jaar op vakantie gaan. Voor de werknemer die dit jaar heeft besloten om de vakantie in de tuin of op het balkon door te brengen, is een hangmat een leuk idee. Een boek lezen of heerlijk wegdutten in de hangmat doet je al gauw aan vakantie denken. En een hangmat hoeft niet duur te zijn!

Powerbank

Telefoon leeg? Balen! In je tentje op de camping kun je hem vaak niet 1,2,3, opladen. Ook op het strand gaat dit een moeilijk verhaal worden. Op vakantie heb je, anders dan op kantoor, niet altijd een stopcontact binnen handbereik. Jouw werknemers een nuttig presentje meegeven? Verras je werknemers dan met een powerbank met eigen logo. Powerbanks bedrukken is simpel en je geeft je werknemer echt iets handigs mee!

Opvouwbare stoel

Veel werknemers zullen waarschijnlijk dit jaar op de camping in Nederland staan. Anderen zullen wellicht regelmatig het strand bezoeken om toch nog een beetje het vakantiegevoel mee te krijgen. Echt comfortabel zitten op de camping of op het strand doe je natuurlijk met een strandstoel. Kies voor een opvouwbare zodat je hem makkelijk kunt meenemen en opbergen. Eigen logo erop en voila: een top cadeau!

Waaier

Airco in je tentje? Waarschijnlijk niet. En de meeste campers en caravans moeten het toch ook nog vaak doen met ‘arco’. Toch kan het, ook in Nederland, flink warm worden in de zomer. Geef je werknemers een branded waaier. Zo kunnen ze lekker wapperen als de temperaturen hoog oplopen. Ideaal voor op het strand, in de auto en op de camping.
Met welke branded vakantie-gadget ga jij je werknemers verrassen?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten