6-jarig jongetje doneert $100 zodat school arme kinderen kan bevoorraden

Geen categorieaug 11 2015, 13:00
Hij zamelde het geld in door te recyclen.
Julian, een jongetje van slechts zes jaar oud, is een lokale held geworden - zeker op zijn school - omdat hij maar liefst $100 doneerde aan scholen zodat men pennen, schriften en andere schoolmiddelen kan kopen voor arme kinderen wiens ouders daar geen geld voor hebben.
Hoe een jongetje van die leeftijd aan dat bedrag kwam - wat voor hem natuurlijk een immens fortuin is waar hij heel veel speelgoed mee kan kopen? Door blikjes te recyclen.
Screen Shot 2015-08-11 at 11.40.41
Het meest opvallende? Julian doet dit al jaren. Zijn moeder legt uit:
"My son is only 6 years old, and he works real hard to get enough cans so that he can buy for others. He sits in our garage every week stomping and taking tabs off his cans, and then once a year my husband takes him to get the money for them."
Screen Shot 2015-08-11 at 11.41.35
Met andere woorden: "Hij werkt heel hard om blikjes te vinden en ze vervolgens te recyclen." Hij doet dat het hele jaar door. Vervolgens gaat hij één keer per jaar op pad met zijn vader om flink te cashen.
Vervolgens geeft Julian het opgehaalde bedrag aan '9 School Tools,' een initiatief dat erop gericht is om arme kinderen een handje te helpen zodat zij rugzakken, pennen, schriften, rekenmachines, en ga zo maar door kunnen kopen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten