6-jarig meisje met Syndroom van Down die afgewezen werd voor een dansteam maakt schitterende dansvideo die je zal inspireren

Geen categorieapr 10 2016, 13:00
Ze werd afgewezen voor een dansgroep, maar dat weerhoudt de 6-jarige Ana er niet van om een schitterende dansvideo op te nemen.
Een meisje met het syndroom van Down besloot om niet bij de pakken neer te gaan zitten toen ze te horen kreeg dat ze niet in aanmerking kwam om lid te worden van een dansgroep omdat ze niet aan de eisen voldeed. Ze nam gewoon contact op met een ander dansteam en nam vervolgens een geweldige dansvideo met hen op.
De beelden tonen Ana Malaniuk uit Edmonton, Canada dansend op muziek van Whitney Houston en Walk The Moon. Naast haar danst een professionele danseres, die haar de routine geleerd heeft.
En ze deed het fan-tas-tisch.
Screen Shot 2016-04-10 at 11.12.23
Ana's moeder Sonja zegt dat de dansacademie, die steevast met kinderen en volwassenen met handicaps werkt, een geweldig grote impact heeft op de psyche van haar dochter. Ze heeft veel meer zelfvertrouwen en is ontzettend positief, niet alleen over het leven in het algemeen, maar ook over haar eigen mogelijkheden.
En Ana is niet de enige die hiervan profiteert. Datzelfde geldt namelijk voor haar lerares, Shae-Lyn Bates. Shae-Lyn legt uit:

"Het is echt geweldig om haar in mijn klas te hebben, ze is altijd zo vrolijk. En zij leert niet alleen van mij, maar ik ook van haar. Door haar ben ik een betere danslerares geworden."

Oh, en misschien wel het mooiste? Ana traint nu voor haar eerste wedstrijd! Ze is bijzonder opgetogen en heeft er echt zin in.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten