AC Milan vernietigt Arsenal

Geen categoriefeb 16 2012, 8:00
Weggespeeld.
Als Thierry Henry dacht dat hij op mooie wijze afscheid kon nemen van Arsenal, kwam hij gisteravond bedrogen uit. Het team uit London werd namelijk he-le-gaar weggespeeld door AC Milan.

Milan, waar Clarence Seedorf in zijn honderdste Europese duel al snel uitviel, was een klasse apart. Kevin-Prince Boateng zette de Italianen met een prachtige uithaal op 1-0, vlak voor rust kopte Robinho de 2-0 binnen en direct na rust zorgde de Braziliaan met een knap schot ook voor 3-0.

Pas na ruim een uur beten de Engelsen iets meer van zich af en dat leverde kansjes op voor Robin van Persie. Zlatan Ibrahimovic, die al twee assists had gegeven, maakte het feest voor Milan compleet door in de slotfase een penalty te benutten.

Kort gezegd ging het helemaal nergens over. De Milanezen speelden geweldig, terwijl Arsenal het flink liet afweten. Of misschien moeten we gewoon concluderen dat Robin van Persie en de zijnen niet beter kunnen. Ze zijn nu eenmaal geen absolute topploeg meer, niet in Europa tenminste.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten