Ach gossie, Haagse Oualid (21) krijgt doodsbedreigingen vanwege bespugen verkeersregelaar

Ach gossie, Haagse Oualid (21) krijgt doodsbedreigingen vanwege bespugen verkeersregelaar

Op een Dumpert-filmpje is te zien hoe een 21-jarige knaap uit Den Haag compleet uit z'n slof schiet tegenover een verkeersregelaar. Na wat grove taal en fysieke bedreigingen loopt hij weg en bespuugt hij de verkeersregelaar. Nu loopt Oualid te janken dat hij doodsbedreigingen krijgt.

Oualid ging kennelijk compleet door het lint vanwege een verkeersregelaar die op het laatste moment een onverwachte beweging maakte. Dit zou ertoe hebben geleid dat Jordy uit moest wijken en tegen een stoeprand botste. Dan is de enige normale en logische reactie natuurlijk om af te stappen, te gaan schelden en te dreigen met fysiek geweld!

De verkeersregelaar blijft echter lange tijd rustig en laat zich de kop niet gek maken. Uiteindelijk geeft hij wel een duw maar op de beelden is duidelijk te zien dat daar heel wat voor nodig is geweest om de man zover te krijgen.

En nu is het janken geblazen voor Jordy. Hij krijgt doodsbedreigingen en men roept op om zijn naam, foto en adresgegevens te delen. Als een kat in het nauw (en waarschijnlijk op advies van een advocaat) reageert Oualid als volgt:

"Ik neem het mezelf heel erg kwalijk dat ik zo reageerde en uit mijn slof schoot. Het is flink uit de hand gelopen, dat spugen had ik zeker niet moeten doen. Ik respecteer alle verkeersregelaars."

Nee Oualid, krijg jij maar fijn de tering. Als het aan mij had gelegen kreeg die verkeersregelaar vrij spel en had hij je de knieën mogen verbrijzelen. Met je achterlijke gedrag. Wat mij betreft ben jij gewoon af, met je kut excuses.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties