ACTIE! Er komt een 4e druk van ‘Voorwaardelijke Liefde’ van Thierry Baudet. Wij geven 50 gesigneerde exemplaren weg!

ACTIE! Er komt een 4e druk van ‘Voorwaardelijke Liefde’ van Thierry Baudet. Wij geven 50 gesigneerde exemplaren weg!

Thierry Baudet wil onze lezers op deze manier danken voor hun steun.

Eerder dit jaar hadden we een geweldig mooie actie bij De Dagelijkse Standaard: om te vieren dat er een tweede druk kwam van Voorwaardelijke Liefde gaf Thierry Baudet maar liefst 50 exemplaren weg aan onze lezers. We kregen honderden emails binnen, en moest jammer genoeg dus een flink aantal mensen teleurstellen (maar zij kregen alsnog een presentje in de vorm van een kortingsbon van 5 euro).

Vandaag hebben we wéér een actie: omdat de vierde druk in productie gaat stelt Thierry wederom 50 boeken beschikbaar voor lezers van DDS! Jawel, 50 winnaars van onze nieuwe actie krijgen dus gratis een gesigneerd exemplaar in de brievenbus!

Het enige wat je moet doen om daarvoor in aanmerking te komen? Schrijf een post over Voorwaardelijke Liefde op Instagram, Facebook of Twitter. Maak het leuk en uniek. Het kan een scherpzinnige zin zijn, een foto, een video: wat je maar wilt, zolang het origineel is, is het goed. Stuur de link naar je post vervolgens naar [email protected] (met als onderwerp: 'Voorwaardelijke Liefde') Dan selecteren wij de 50 leukste posts. De 50 winnaars hoeven dan alleen nog maar te wachten tot Thierry hun boek persoonlijk op de post doet.

Doe jezelf een plezier en doe mee.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties