Afvallen kan op vele manieren, maar deze personal trainer verzon een wel erg bijzondere manier

Afvallen kan op vele manieren, maar deze personal trainer verzon een wel erg bijzondere manier

Wat doe je als je iemand wilt helpen afvallen? Waarschijnlijk niet wat deze man deed.

Dit is het verhaal van Adonis Hill, een man die vroeger zo zijn eigen problemen had met overgewicht. Maar hij wist te doen wat zoveel mensen in dezelfde situatie maar al te graag zouden doen: een groot deel van zijn gewicht verliezen. Toen hij dit, met veel doorzettingsvermogen, eindelijk bereikt had, besloot hij dat hij zijn ervaringen voor het goede wilde inzetten, om anderen van hun problemen af te helpen. Hij werd personal trainer, in de hoop dat hij zo veel mogelijk vet de wereld uit kon helpen.

Maar soms heb je probleemgevallen, en Alissa Kane was zo'n geval. Zij kwam bij hem omdat ze ten einde raad was wat betreft haar gewichtsprobleem. Adonis zag in dat Alissa echt alle steun kon gebruiken, en dat zij ook het idee moest krijgen dat hij echt alles deed om haar te helpen. En daarom besloot hij iets te doen wat ronduit contraproductief leek: hij vrat zichzelf zo vol dat hij zelf ook weer veels te zwaar was. Hij vond dit zelf ontzettend angstig:

Het was erg eng om terug te gaan naar die tijd waarin ik zelf overgewicht had.

Hij overkwam echter zijn angst, en ging aan de slag. Hij at maar liefst vier maanden lang elke dag veel. En met veel bedoel ik ook echt veel: meer dan 8000 calorieën per dag! Het was volgens hem "vier maanden lang elke dag Kerstmis". Het resultaat? 32 kilo aan puur vet erbij.

Maar deze bijzondere actie had zeker een doel. En succes had het zeker. De twee moesten nu allebei gewicht verliezen, waardoor Alissa niet meer het idee kreeg dat ze er alleen voor stond in haar loodzware strijd tegen de calorieën. Toen Alissa zag hoe dik haar personal trainer was geworden, moest ze erg schrikken:

Ik was overdonderd. Ik voelde met niet zo schuldig, tot op het moment dat ik hem zo dik zag... ik voelde dat ik helemaal bij hem in het krijt stond.

Lees meer over:
afvallen Dieet

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties