Agressieve vrouw gaat helemaal los tegen moslims in een metro, maar zie dan wat deze dappere vrouw doet

Geen categorieapr 16 2015, 20:00
Een anti-islamitische donderpreek van een boze vrouw in de metro gaat zeker niet ongestraft voorbij.
Iedereen heeft zo z'n mening over godsdienst, en wanneer je een discussie begint over zo'n onderwerp kan dat al heel snel van hard tegen hard gaan. En dat geeft verder niet, want het is een onderwerp wat mensen nauw aan het hart gaat.
Echter: voer zo'n debat met respect. Wat je dus vooral niet moet doen is willekeurige moslims die je niks misdaan hebben verbaal aanvallen aan in het openbaar vervoer. Dit zijn gewoon mensen die op weg naar huis of hun werk zijn, en totaal niet zitten te wachten op je opgedrongen mening over de 'pedo Mohammed'.
Eerder deze week deed een dergelijke scène zich jammer genoeg toch voor in de Australische metro: een man met een lange baard, en een vrouw met een hoofddoek moeten het ontgelden.
Maar laat nu net een blonde jongedame die in de buurt zijn die zoiets niet over haar kant laat gaan. Nadat een stel geschrokken moslims wordt uitgemaakt voor ISIS-aanhangers, krijgen ze ineens bijval van een reddende engel.
Deze dame - Stacey Eden - weet de boze anti-moslimroeptoeter al snel een verbale halt toe te roepen:
[video width="426" height="240" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/04/‘Shut-Your-Mouth’-When-a-Woman-Launched-Into-a-Tirade-Against-a-Muslim-Couple-on-a-Crowded-Train-a-Fed-Up-Passenger-Stepped-Up-in-a-Big-Way-Video-TheBlaze.com_.mp4"][/video]
.
En ja, wat een heldin is deze Stacey. Ik heb ook zo m'n bedenkingen bij hoofddoeken of lange baarden, maar ik heb nog veel meer bedenkingen bij agressieve passagiers die het nodig vinden om allerlei krachttermen naar het hoofd te slingeren van onschuldige en brave reizigers. Die laatste vonden in de 23-jarige Stacey een heldin die deze verbale afrekening niet zomaar laat passeren.
Echt: vooral respect voor dit islamitische tweetal dat rustig blijft zitten, terwijl hun coupégenote hen voor de meest vreselijke dingen uitmaakt. Én uiteraard respect voor Stacey: een dappere vrouw die onrecht niet gewoon negeert maar meteen en voluit aanpakt. Ook als haar volledig onterecht wordt toegevoegd dat ze zich maar beter bij ISIS kan aansluiten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten