Agressieveling Badr Hari opgepakt in Marokko

Agressieveling Badr Hari opgepakt in Marokko

Badr Hari moet eraan geloven. De kickbokser is opgepakt in Marokko.

Hari dacht ongetwijfeld dat hij lekker op het vliegtuig kon stappen in Casablanca om te gaan en staan waar hij wilde, maar dat bleek even anders. Op het vliegveld werd hij namelijk pardoes gearresteerd. Dank dat je gekomen bent, doe deze handboeien maar even om. Zo ging dat ongeveer.

Hoewel het niet duidelijk is waarom Hari gearresteerd is weet de NOS wel te melden dat hij vorige maand nog gevochten heeft met twee mannen in Marrakesh. Zijn arrestatie kan daar natuurlijk helemaal los van staan, maar het kan er ook wel degelijk iets mee te maken hebben.

Heel gek is dat niet aangezien Hari ook in Nederland bekend staat als een vechtersbaas -- zowel in als buiten de ring.

De komende uren wordt er ongetwijfeld meer informatie vrijgegeven. Later meer dus!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties