Ajax wil van Frank de Boer de Nederlandse Alex Ferguson maken

Geen categorieapr 17 2013, 14:00
Logisch.
Ajax wil het contract met Frank de Boer graag openbreken en verlengen:

Ajax wil het contract met Frank de Boer openbreken en verlengen. De trainer heeft nog een verbintenis tot de zomer van 2014. 'We willen eerst andere mensen in de organisatie vastleggen, maar binnenkort gaan we met Frank om de tafel', zegt Marc Overmars in het AD. 'Die intentie hebben we trouwens allang uitgesproken. Frank weet dat. Het mag duidelijk zijn dat hij voor ons de allerbelangrijkste schakel is.'

Ik kan me er iets bij voorstellen. De Boer doet het als trainer echt geweldig. Als er geen gekke dingen gebeuren wordt hij dit seizoen voor de derde keer op rij kampioen; een bijna ongeëvenaarde prestatie.
Daar komt bij dat De Boer 'het Ajax-spel' tot in de finesses beheerst en die stijl ook kan meegeven aan zijn spelers. Voetballend gezien is het Ajax van De Boer veruit de beste ploeg van Nederland.
Als ik De Boer was zou ik er overigens maar wat graag mee akkoord gaan. Hoe langer hij blijft, hoe groter de kans dat hij iets heel moois kan opbouwen in Amsterdam. Dat lijkt me wel wat waard, zeker ook omdat hij toch al lang financieel onafhankelijk is, en het dus niet meer voor het geld hoeft te doen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten