'Alle voetballers gaan vreemd'

Geen categoriejun 04 2014, 11:16
Olcay Gülsen.

Olcay Gulsen zal nooit meer een relatie met een voetballer aangaan. Volgens de modeontwerpster is er namelijk geen een speler die niet vreemdgaat. "Voetballers gaan allemaal vreemd en er is geen uitzondering", vertelt de Super Trash-eigenaresse in een interview met Grazia. "Ik ken er geen één die niet vreemdgaat."

"Vrouwen zijn de slechtste wezens voor elkaar. Alles wordt in de strijd gegooid. Dan moet je wel heel sterk in je schoenen staan. Jonge jongens, die in korte tijd heel veel geld verdienen en onmenselijk veel aandacht krijgen. Hoe kan je nou verwachten dat zij daar nee tegen zeggen? Dat doen ze misschien de eerste vijf keer maar de zesde keer is het toch ‘whoops’."
Iedereen die topvoetballers kent - of op stap heeft gezien - weet dat ze vrijwel zeker gelijk heeft. Misschien dat er een enkeling bijzit die niet vreemdgaat, maar veel zijn schuinmarcheerders pur sang.
Toch geldt dat niet alleen voor voetballers. Ook andere topsporters genieten vaak nogal van het leven en datzelfde geldt voor bekende politici. Status en geld zorgen ervoor dat veel vrouwen bereid zijn om voor je te vechten... dan krijg je dat.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten