Als de beste vriendin van deze vrouw overlijdt weet ze wat haar te doen staat. Haar opoffering is ongelooflijk en inspirerend

Geen categoriejul 23 2015, 21:00
Een groots en inspirerend gebaar van een moeder die al vier kinderen heeft!
Het is natuurlijk buitengewoon tragisch als je beste vriendin - die je al kent sinds de basisschool - plotsklaps komt te overlijden. Het overkwam Laura Ruffino, die lijdzaam toezag hoe haar vriendin Elizabeth Diamond overleed aan een hersentumor. Elizabeth Diamond was een bijzondere vrouw:
vlcsnap-2015-07-23-18h58m40s250
Altijd vrolijk, altijd spontaan. En ze stond altijd klaar voor haar kinderen. Voor alle vier. Dus toen Elizabeth op haar sterfbed aan haar beste vriendin Laura vroeg of zij voor haar kinderen kon zorgen als ze er niet meer was, was dat een ontroerende vraag waar ze ook maar één antwoord op kon geven: ja!
Inmiddels is Elizabeth helaas alweer een tijdje overleden. Maar de familie van Laura heeft er maar liefst vier nieuwe aanwinsten bij. Het is een drukke boel, want Laura en haar man Rico hadden van zichzelf ook al vier kinderen.
vlcsnap-2015-07-23-19h15m43s222
Of dat allemaal goed gaat met maar liefst acht jonge mensjes in huis? Nou, reken maar. De kinderen kunnen het uitstekend vinden met elkaar, en Laura en Rico zijn blij dat ze Elizabeths laatste wens naar tevredenheid kunnen uitvoeren.
Wat een enorm prachtige daad van opoffering en naastenliefde! Een ware vriendschap die ook nog voortduurt als één van de twee vriendinnen inmiddels al overleden is:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/07/Couple-doubles-family-size-adopts-dying-friends-four-daughters2.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten