Als niets werkt om een pestkop te doen stoppen geeft de vader van gepest kind hem een heel bijzonder cadeau

Geen categoriemei 13 2015, 14:00
Het klinkt als een verhaal uit Het Goede Boek.
Een paar maanden geleden werden Phoenix en Kingston Walwyn opeens continu gepest door een schoolgenootje. De twee begrepen er niets van. Ze hadden niets gedaan, maar iedere keer dat ze in de schoolbus stapten waren ze het haasje. Phoenix legt uit:
"Ik wilde tegen hem schreeuwen!"
Maar zo is Phoenix niet opgevoed. Haar vader is namelijk een pastoor. Daarom schakelde ze hem in.
Pa Vaughaligan nam contact op met de school en vroeg hen er iets aan te doen. Hoewel het voor veel scholen lastig is om pesten te stoppen besloot men om de zitplaatsen in de bus her in te delen. Op die manier wilden ze ruimte creëren tussen Phoenix en Kingston aan de ene kant, en de pestkop aan de andere.
Even ging het goed, maar helaas ging het al snel weer mis. Voor de achtjarige Phoenix en de zevenjarige Kingston wisten wat er gebeurde was de pestkop terug.
Vaughaligan had er genoeg van maar wist niet wat hem te doen stond. Een pastoor zijnde besloot hij daarom om te bidden en God te vragen wat hij moest doen. Het resultaat?
"God zei, weet je wat, laten we dit kind een Bijbel geven. Zeg hem dat Jezus van hem houdt en nodig hem uit om naar de kerk te komen."
Zo gebeden, zo gedaan. Wat er toen gebeurde verbaasde alle betrokken. Phoenix legt uit:
"We gaven de Bijbel aan de pestkop en toen, kort voor hij uit moest stappen, kwam hij naar ons toe, zei hij 'dank je' en bood hij zijn excuses aan."
Volgens de kinderen zijn ze vanaf die dag niet meer gepest.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/05/Pasadena-elementary-students-used-the-Bible-to-muzzle-bully-YouTube.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten