Ambitieus? Doe dan een traineeship bij Lidl!

Ambitieus? Doe dan een traineeship bij Lidl!

Ambitie om leiding te geven? Interesse in de retail? Denk dan eens aan een traineeship bij Lidl!

Een traineeship volgen bij supermarktketen Lidl is niet alleen leuk, maar ook hartstikke leerzaam. Management trainee verkoop Wouter kan je hier alles over vertellen.

Mijn traineeship leidt op tot rayonmanager bij Lidl. Ik ben begonnen met de tweeweekse basisopleiding, een algemeen inwerktraject, die iedere nieuwe werknemer volgt als hij of zij bij Lidl begint. Daarna heb ik twee maanden in het filiaal in Bergambacht het opleidingstraject tot filiaalmanager doorlopen. Vervolgens werd ik volwaardig assistent-filiaalmanager in Woerden, één van de grootste Lidl-winkels van de provincie Utrecht.

Pas geleden ben ik overgeplaatst naar Kerkdriel, waar ik als onderdeel van mijn traineeship tijdelijk de filiaalmanager vervang. Voor het eerst ben ik nu eindverantwoordelijk. Mijn filiaal voelt daarom echt als mijn winkel; ik voel mij verbonden met het personeel, de producten en de klanten.

Mijn doel is helder: rayonmanager worden. Daarom zoek ik continu naar verdieping in mijn werk. Ik leg mijn focus nu bijvoorbeeld steeds meer op de resultaten van mijn winkel. Omdat er in de winkel altijd genoeg te doen is, moet je echt de tijd vrij maken om in de cijfers te duiken. Neem je die tijd, dan merk je al snel dat je de informatie steeds beter weet te analyseren en processen in je winkel sneller kan doorgronden.

Door mijn ervaringen in de winkel in combinatie met mijn projecten op het distributiecentrum heb ik de organisatie goed leren kennen. Lidl is een organisatie die bij mij past, ambitie ademt en waarbij ik mijzelf kan blijven ontwikkelen.

Ben jij net zo ambitieus en leergierig als Wouter? Geef je dan ook op voor een traineeship bij Lidl.

Ambitieus? Doe dan een traineeship bij Lidl!
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties