Ankie Broekers-Knol is het helemaal zat: 'Op deze manier kunnen we asielzoekers in toom houden!'

Ankie Broekers-Knol is het helemaal zat: 'Op deze manier kunnen we asielzoekers in toom houden!'

Ankie Broekers-Knol (VVD). Bron: Nancy Beijersbergen / Shutterstock.com.

Er wordt steeds meer duidelijk over de 'Top-X-lijst', waar het eerst om een top 250 van overlastgevende asielzoekers zou gaan blijkt nu al dat er 300 man op de lijst zijn geplaatst. Broekers-Knol is er heilig van overtuigd dat dit de manier is om het tuig onder de asielzoekers in toom te houden!

Van raddraaiers tot criminelen, gedraag je je niet of bega je een ernstige misdrijf dan eindig je zonder pardon op deze 'Top-X-lijst'. Niet langer pappen en nathouden maar eindelijk krijgen we weer eens hard beleid te zien van een VVD'er. Het moet maar eens afgelopen zijn met de vele misdragingen onder een deel van asielmigranten.

„We zitten de overlastgevers op de huid, en er geldt een zerotolerancebeleid”, zegt de zogenoemde ’ketenmarinier’ Henk Wolthof. De ambtenaar is door het ministerie aangesteld om de aanpak van overlast te coördineren. „De overlastgevers krijgen bijvoorbeeld een gebiedsverbod, er worden vrijheidsbeperkende maatregelen genomen, we doen aangifte en zetten zo vaak mogelijk in op versneld vertrek uit Nederland. Zo willen we de overlast in en buiten de centra terugdringen.”

Binnen bepaalde centra verpest een kleine minderheid het voor de rest. Door continu de wet te overtreden. Dit moet nu afgelopen zijn, door dit beter te monitoren kunnen deze lastpakken makkelijker het uit ons land worden gezet.

Ook gaat het systeem van de zogeheten 'aso-azc's' op de schop. Voorheen genoten lastpakken veel vrijheid, maar in de toekomst niet meer. Ze zullen in de praktijk worden vastgehouden op de locatie zelf zodat ze niet meer op strooptocht kunnen.

Er staat een hek omheen, al staat dat open. Boa’s zullen zorgen dat overlastgevers wel op het terrein blijven”

Laten we hopen dat deze HTL's beter gaan werken dan de 'aso-azc's'!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties