Anonieme brief voor Haagse moskee dreigt met een aanslag: jullie zijn gewaarschuwd

Geen categoriejun 26 2017, 15:00
Vorige week was er in Londen een aanslag op moslims bij een moskee. De motivatie van de dader was simpel: het was wraak voor alle aanslagen die gepleegd zijn namens de islam tegen de Britten. Zo zorgt islamitisch radicalisme voor een tegengestelde ontwikkeling in Europa, de radicalisering van andere bevolkingsgroepen.
De politieke elite heeft de situatie niet goed in de hand en heeft ook geen goed beleid ertegen, dus de burgers hebben het gevoel 'zelf iets te moeten doen'.
Vandaag komt er nieuws naar buiten dat het niet alleen een fenomeen is in andere landen, maar ook in Nederland, waar nog geen aanslag in het direct verleden geweest is. de Haagse As-Soennah moskee heeft een brief ontvangen waarin alvast gewaarschuwd wordt voor tegenacties 'tegen onschuldige moslims' als er een islamitische aanslag in Nederland wordt gepleegd:

Vergeet niet dat jullie ook heel kwetsbaar zijn in Europa

Bij elke laffe aanslag tegen onze burgers en kinderen...

Kan zomaar een tegenaanval komen op jullie onschuldige bezoekers van moskeeën of wat dan ook

Een vrachtauto die een school of moskee raakt!

Vergeet dat niet!

Protesteer dus wat harder tegen jullie gewelddadige vrienden en laat de radicaliteit achterwege...anders wordt Europa onaangenaam voor jullie

Na elke week een auto die op jullie inrijdt zullen jullie mogelijk wakker worden...oppassen dus!

Als de politiek in de toekomst niet met oplossingen komt die werken en de rust laat wederkeren, dan zullen dit soort brieven blijven komen en geweld niet langer een verhaal op een brief blijven. We moeten met zijn allen werken tegen agressiviteit en geweld. Polarisatie kan op deze manier uitmonden tot agressie tussen bevolkingsgroepen en wie weet waar dat toe leidt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten