Apple introduceert nieuwe iPhones

Geen categoriesep 13 2018, 12:15
Na lang wachten is het dan eindelijk zo ver: Apple heeft de drie nieuwe toestellen van 2018 gelanceerd. Een strak design, herkenbare naam en vollop nieuwe specs en features maken ook deze iPhones wederom de moeite waard. In dit artikel lees je alles over de nieuwste iPhones van Apple. Beginnend met de iPhone XS en XS MAX; Apple’s paradepaardjes van 2018.
De iPhone XS en iPhone XS MAX
Deze roestvrijstalen toestellen zijn verkrijgbaar in drie kleuren: Space Grey, Zilver en natuurlijk Goud. De iPhone XS met een 5,8-inch scherm en een resolutie van wel 2436x1125 pixels. Opgevolgd door de iPhone XS MAX met een ongelooflijk groot 6,5-inch scherm en een resolutie van 2688x1242 pixels; het grootste iPhone scherm ooit. Beide toestellen zijn voorzien van het nieuwe IOS 12 besturingssysteem en de nieuwste A12 Bionic chip van Apple. Een chipset die wel 30% sneller is dan zijn voorganger de A11. Daarnaast zijn de nieuwste iPhones ook nog eens uitgerust met een Dual Sim: ideaal voor de digital nomad, of de hardwerkende zakenman of vrouw. Laten we ook het krachtige geheugen niet vergeten: de nieuwste iPhones komen namelijk in drie uitvoeringen met een opslag van maximaal wel 512 GB!
De camera’s
Deze nieuwe toestellen zijn ontzettend goed met Augmented Reality, hebben een handige camera-app en maken scherpe en gedetailleerde foto’s. Laten we ook de nieuwste spec niet vergeten te vermelden: de camera’s van deze nieuwe iPhone hebben een verstelbaar diafragma nádat je de foto hebt genomen. Ofwel de, door Apple benaamde, Dynamic Depth technologie. Zo kun je naderhand betalen of je speciale details scherper in beeld wilt brengen, of misschien een mysterieus Bokeh effect toe wilt voegen. De iPhone XS en XS Plus maken een optische zoom mogelijk zonder hierbij in kwaliteit achteruit te gaan. Dankzij de dubbele camera maak je prachtige close-ups, zonder te eindigen met lage resolutie zoomshots. De A12 Bionic-chip zorgt ervoor dat de sensoren van de camera’s nog beter werken; wat natuurlijk resulteert in foto’s van hogere kwaliteit. Foto’s maken als een professional!
De iPhone XR
Naast de iPhone XS en iPhone XS MAX is er natuurlijk ook weer een kleinere, handzame variant van dit toestel te verkrijgen. Je vindt de iPhone XR bij KPN; een ideaal toestel voor het lagere budget. Dit toestel lijkt precies op de XS, maar brengt wat kleine verschillen met zich mee. Zo heeft de iPhone XR maar 1 cameralens, een 6,1 inch LCD scherm en iOS 12 als besturingssysteem. Klein, maar fijn!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten