Arabische Liga: vredesverdrag Egypte en Israël niet heilig

Geen categorieaug 26 2011, 15:59
De Iraanse haatsmurf en de secretaris-generaal van de Arabische Liga 2 handen op 1 buik.
De secretaris-generaal van de Arabische Liga en Egyptisch presidentskandidaat Nabil Elaraby deelde mede dat het vredesverdrag tussen Egypte en Israël uit 1979 niet heilig is en dat het onderwerp kan zijn tot aanpassing of annulering wanneer het door een van de partijen wordt geschonden.
In het kort: Elaraby wil van het vredesverdrag af, en gebruikt de dood van de Egyptische politiemensen als excuus zijn oorlogszuchtige punt te maken.
Oorlogshitser en presidentskandidaat Elaraby vervolgde door te herhalen dat het vredesverdrag niet als de Koran of als het nieuwe testament is.
Zijn oorlogstaal komt op het moment dat Israël's minister van defensie Ehud Barak toestemming aan Egypte heeft gegeven om duizenden troepen, pantservoertuigen aan helikopters in de Sinaï te stationeren. De Sinaï is gedemilitariseerd onder het vredesverdrag. Barak heeft die toestemming gegeven omdat het huidige Egyptische regime de boel uit de klauw heeft laten lopen. Mubarak had het zooitje daar strak in de hand, maar sinds zijn vertrek is het complete anarchie
Lees verder
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten