Arrogante vechter intimideert zijn tegenstander, maar kijk eens hoe snel hun gevecht verloopt

Geen categoriejun 02 2016, 9:22
Oeps! Dat had deze getatoeëerde bullebak niet verwacht...
Vechtsporten zijn mooi om te zien, maar het is nóg mooier om te zien hoe een arrogante agressieveling keihard onderuit gaat! Ik ben een grote fan van de vechtsport MMA, oftewel Mixed Martial Arts. Op tv, welteverstaan – het beoefenen van deze keiharde sport is aan mij niet besteed. Bij vechtsportwedstrijden is het gebruikelijk dat de vechters vóór de wedstrijd een presentatie geven aan de pers om hun gevecht aan te kondigen.
Het is dan vaak zo dat de vechters alvast een beetje stoer doen tegen elkaar om de spanning erin te brengen, en de tegenstander van z'n stuk te brengen. Maar de getatoeëerde engerd in deze video gaat wel héél ver. Hij blijft zijn tegenstander intimiderend aanraken met zijn vuist, terwijl de andere jongen er juist rustig en beleefd bijstaat. Het gaat hier om Julz "the Jackal" (de getatoeëerde vechter) en Ben "10" Nguyen. Maar gaat die Julz "the Jackal" het ook waarmaken? Kijk zelf maar hoe hun gevecht verloopt – en je zult versteld staan.
https://www.youtube.com/watch?v=1LmeQ3Vci-w
Hoppa, bam! Ben Nguyen komt misschien over als een verlegen jongen, maar hij is niet bang uitgevallen! Die getatoeëerde engnek gaat binnen 20 seconden keihard tegen de grond.
Schermafbeelding 2016-06-02 om 09.19.44
Tja, nu ben je niet zo stoer meer he, met je tatoeages op je gezicht! Die denkt de volgende keer wel beter na voordat hij zo agressief en intimiderend doet tegen z'n tegenstander. Deze video laat zien dat een sportieve mentaliteit altijd beter is dan zo'n opgefokte houding. Net goed!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten