Assad blijft Houla aanvallen

Assad blijft Houla aanvallen

Houla moet het weer ontgelden.

Blijkbaar heeft de Syrische dictator Bashar al-Assad besloten dat Houla helemaal kapot moet:

Het Syrische leger heeft woensdag een deel van Houla aangevallen, de plaats waar vrijdag en zaterdag een bloedbad werd aangericht.

Na een aanval met granaten volgde het vuur van machinegeweren. Angstige dorpelingen sloegen op de vlucht naar andere delen van Houla, bang voor een nieuwe slachting. Over slachtoffers niets bekend.

Zoals we gewend zijn van de Verenigde Naties reageert men weliswaar ontzet, maar doet men niets. Eigenlijk is het allemaal nogal triest: iedereen roept en gilt wat, maar niemand durft daadwerkelijk in te grijpen. Ondertussen slacht Assad hele dorpen en steden af. Gewoon, omdat het kan.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties